Що відомо про загиблих військових з Хмельниччини

Що відомо про загиблих військових з Хмельниччини
  • За попередньою інформацією, у перший день вторгнення загинуло четверо військових з Хмельниччини. 
  • Що про них відомо?

Українська армія другу добу відбиває ворожі війська на різних напрямках. Стало відомо про перші втрати серед наших бійців на Херсонщині. Вчора, 24 лютого, ми повідомляли про загибель військового з Хмельниччини. Це був старший солдат 22-річний Богдан Олексійчук родом із села Тарасівка Кам’янець-Подільського району. 

Також у  бою за Україну загинув 28-річний сержант Олександр Зверев. Він разом з Богданом Олексійчуком служив у складі підрозділів однієї з військових частин, що дислокуються в Кам’янці-Подільському. Як йдеться у повідомленні Командування Сил підтримки Збройних Сил України, військові загинули під час вторгнення російських військ на території Херсонської області.

Наразі стало відомо про ще одну втрату. Вчора, 24 лютого, у Броварах внаслідок ракетних ударів по військових частинах загинув Назар Кравчук. Боєць був випускником Хмельницького НВО №28. Про це повідомили на сторінці Хмельницького Навчально-Виховного Об'єднання.

Як передає “Суспільне” з посиланням на координаторку Хмельницького центру допомоги учасникам АТО Наталію Дзекар, 24 лютого загинуло четверо військових з Хмельниччини. Інформації про ще одного бійця наразі немає. 

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач95

    Геть з глузду з'їхали!
    Подивіться,по кому ви б'єте-діти загинули...

keyboard_arrow_up