Суддя з Хмельниччини "підпрацьовував" теслярем, щоб отримати посвідчення учасника АТО

Суддя з  Хмельниччини "підпрацьовував" теслярем, щоб отримати посвідчення учасника АТО
Фото: procherk.info
  • Знаходячись на держслужбі, чоловік пішов працювати теслею у військову частину.
  • На нову роботу оформився, щоб отримати посвідчення учасника бойових дій.
  • Він одержав зарплатню одразу на двох роботах.
  • Наразі триває слідство.

Виконувач обов’язків голови одного з міськрайонних судів області захотів отримати посвідчення учасника бойових дій. Аби швидше мати "омріяний" документ, вирішив схитрувати - пішов працювати теслею у військову частину. Таким чином чоловік порушив закон, адже не мав права суміщати дві роботи.

У частині він пропрацював 3 дні та вирушив на 2 місяці в АТО. Як зазначили, він навіть встиг отримати зарплатню на своїй "новій" роботі - 10 тисяч гривень. Та окрім того, суддя отримав безпосередньо понад 85 тисяч гривень заробітку від Територіального управління Державної судової адміністрації України.

Як повідомив Олег Сенюк, військовий прокурор Західного регіону України, на своїй сторінці у Фейсбук, порушення виявили випадково. Воно "випливло" під час розслідування справи про зловживання владою командуванням однієї з військових частин Хмельниччини.

Відео дня

"Чоловік, обіймаючи таку поважну посаду, відверто вирішив "а чом би і йому не отримати статус УБД?!". Тож на короткий період, більш як 2 місяців (з 18.08.2017 по 24.10.2017), вчинив порушення встановлених законом обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності", - йдеться у повідомленні.

Наразі триває розслідування. Матеріали справи направили до поліції для складання адмінпротоколу. Сам протокол направили до Апеляційного суду Хмельницької області. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up