Секретар сільради з Віньківщини заплатить штраф, бо невчасно подав Е-декларацію

Секретар сільради з Віньківщини заплатить штраф, бо невчасно подав Е-декларацію
  • Посадовець запізнився на 3 дні із поданням документа.
  • Суд не знайшов поважних причин, які пояснили б затримку в поданні декларації, тому працівнику сілької ради доведеться заплатити 850 гривень.

Секретар однієї  із сільських рад Віньковецького району запізнився на три доби із поданням декларації про матеріальні статки.

Через те, що термін подання Е-декларацій закінчився, а працівник не встиг вчасно подати документ, його зобов'язали сплатити штраф.

За інформацією прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області, посадовця визнали винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення відповідно до частини 1 статті 172-6 КУпАП.

Відео дня

За несвоєчасне подання декларації без поважних причин він повинен сплатити 850 гривень штрафу. 

У повідомленні зазначають: "Згідно із постановою, за Законом «Про запобігання корупції», секретар сільради повинен був подати декларацію про доходи за 2016 рік до 1 травня цього року. Однак, як свідчать дані сайту Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, про свої матеріальні статки чиновник прозвітував лише 4 травня". Розглядаючи справу, суд не знайшов поважних причин, які б пояснювали затримку при поданні декларації, тому наклали на провопорушника адміністративне стягнення.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up