“Сила любові”: хмельничани відправили вантажівку подарунків дітям Херсонщини (ФОТО)

“Сила любові”: хмельничани відправили вантажівку подарунків дітям Херсонщини (ФОТО)
Тут і далі фото з сайту Хмельницької ОВА

В області працювали 3 пункти збору, куди кожен охочий приносив солодощі, подарунки та теплий одяг.

З нагоди Дня Святого Миколая хмельничани зібрали подарунки для дітлахів Херсонської області. Адже приємних сюрпризів на новорічні свята чекають особливо у тих областях, які тривалий час були в окупації, а зараз перебувають під обстрілами рашистів. Ініціативу виявили в обласній військовій адміністрації та благодійному фонді “Захисти Хмельниччину”. Про це йдеться на сайті ОВА. 

Аби зібрати подарунки у трьох локаціях розмістили пункти збору. Напередодні дня Святого Миколая до них у Хмельницькому, Кам’янець-Подільському та Шепетівці кожен охочий приносив теплі речі, іграшки, солодощі, а також листи з вітанням для малечі. До акції, яку назвали “Сила любові” долучилась велика кількість бажаючих. 

Відео дня

Гостинці відправили вантажівкою для дітлахів Дар’ївської та Музиківської громад Херсонської області. Передаючи подарунки “Святому Миколаю”, який потім вручатиме їх малечі з Херсонщини, Сергій Гамалій зазначив, що для діток, які на жаль вимушені зустрічати свята у бомбосховищах хочеться подарувати хоч трохи радості, аби на їх устах з’явилась посмішка. 

— Іграшки, солодощі та листи від діток з Хмельниччини стануть для маленьких херсонців своєрідним антистресом. Ми хочемо підтримати тих, хто зараз проживає на прифронтових територіях, щоб вони хоч на мить відволіклись від жахіть війни та свисту ракет, — зазначив Гамалій. 

Підтримав акцію і “Зірковий десант”. Вони привезли й від себе чимало пакунків. У неділю ввечері вантажівка прикрашена кольоровими вогниками разом із “Святим Миколаєм” вирушила на Херсонщину, аби дітлахи звільнених земель вчасно отримали подарунок та повірили у диво.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up