Симчишин призначив трьох нових управлінців

Симчишин призначив трьох нових управлінців

Команда Олександра Симчишина має нові обличчя. Керівників отримали відразу два управління та один департамент.  

Відповідні розпорядження розміщені на сайті Хмельницької міської ради. Так, на посаду директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів призначено  активного автора петицій Олександра Чорнієвича.  В розпорядженні міського голови вказано, що оклад пана Чорнієвича складає  2030 гривень.

Між іншим, його кандидатуру перший заступник мера запропонував всього декілька днів тому. Відомо, що Олександр  Чорнієвич під час виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року був уповноваженою особою від політичної партії  Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Про це йдеться на сайті ЦВК. Крім того, був помічником депутата-свободівця Львівської міської ради Святослава Макітри. 

Має нового керівника і управління охорони здоров’я. Лікар-нейрохірург Борис Ткач, якого вже неодноразово «сватали» на цю посаду, є  депутатом Хмельницької обласної ради від ВО «Свобода». Посадовий  оклад керівника – 1845 гривень.

Відео дня

Вільне крісло в управлінні комунального майна зайняв Мирослав Трещов. Раніше Мирослав Трещов працював у Нікопольській міськраді, Дніпропетровській та Львівській облдержадміністраціях та був радником віце-прем’єр-міністра України. На громадських слуханнях, які проводилися у березні Трещов заявив, що усі ставки на оренду комунального майна потрібно переглянути.  
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    А принципи, що у Свободи, що у ригів одні й ті ж - поставити банально своїх і плювати на їхню кваліфікацію. Хоча одна відмінність є - свободівці тянуть у Хмельницький свій "сброд" зі всієї України.

    У Західній Україні розчарувалися у Свободі і рахують  їх там хабарниками і злодіями, то скоро і у Хмелі буде у них така ж репутація.

    Сашко Тихий reply Анонім

    герего-боти не сидять без роботи)))

    Анонім reply Сашко Тихий

    Анонім reply Анонім

    Что бы хмельничан ограбить можно и на положення несуществующей страны керуватыся. Статья Саша!!! Будеш сидеть.

    Анонім reply Сашко Тихий

    пупсовцы лизуны тоже

    Анонім reply Анонім

    не бреши, а тим більше перед Пасхою, бо всохне  язик. Ямчук, Нестерук, Новодон, Гопка, Миколаїв, Тріщов, Ремез, Хохлов, Гринчук, Мельничук ніколи не були в Свободі. Це більша половина призначень.

    Анонім reply Анонім

    Пупсовцы ша!!!
  • Анонім

    всіх вже попризначали на вакантні місця, але чомусь місце начальника управління транспорту досі вільне, що не можете скласти ціни пане керовнику?

    Анонім reply Анонім

    значить буде конкурс. і це правильно. на архітектора вже є конкурс, буде на начальника управління транспорту
  • PAL

    А почему симчишин не трогает "руководителя" управления труда, медузу- воронецкого, хорошо лижет? Развел такой гадюшник, такое впечатление, что одни хамы, всего Хмельницкого собрались. Всё будет добре, да слава "батькивщине", бегает и орёт эта мидуза.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up