Симчишин хоче поповнити свою команду ще одним «свободівцем»

Симчишин хоче поповнити свою команду ще одним «свободівцем»
Мер Хмельницького запропонував Бориса Ткача на посаду начальника управління охорони здоров’я.

Зміни на керівних посадах у Хмельницькому продовжуються. Після приходу до влади Олександр Симчишин майже повністю оновив команду заступників міського голови. Досі триває процес оновлень в міських управліннях. Останнім, кого звільнив Симчишин, став Михайло Василишин. Міське управління охорони здоров’я не має керівника з 18 квітня.

На вакантну посаду головним претендентом вважається лікар-нейрохірург обласної лікарні Борис Ткач. Він є депутатом облради від ВО «Свобода». За кандидатуру Бориса Ткача виступає Олександр Симчишин.

За схожим шляхом начальником управління культури та туризму став Артем Ромасюков. Він також є депутатом облради від ВО «Свобода».

Відео дня

Заступник міського голови Галина Мельник вже представляє Бориса Ткача в медзакладах міста. Поки в якості кандидата.Читайте також: Симчишин звільнив начальника міської ритуальної служби Зою Івко

Кандидати в команду Симчишина: білоруський військовий та економіст з Дніпропетровська

Головного архітектора Хмельницького Дунаєвського офіційно звільнено з роботи

У Хмельницькому перший ЖЕК очолив 31-річний «свободівець»
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Ігор Воронюк

    повністю підтримую діяльність нашого голови міста і закликаю всіх допомагати, Пана Бориса знаю з часів Майдана і поважаю. Гидко читати коменти анонімів, нечисть яка крім багно лити нічого не вміє.

    Анонім reply Ігор Воронюк

    Майдан уже дал результат-ПЛОХО, на него нечего спираться

    Анонім reply Ігор Воронюк

    Добре, стане твій пан Борис головним лікарем і подивимось чи заслужено на його багно виляли чи ні. Якщо протягом 3 місяців його керування лікарі Хмельницького перестануть натяками і прямо вимагати хабарі, а також якщо лікарі будуть відмовлятись від усяких подяк від пацієнтів, не буде потрібно робити так звані благодійні внески для лікування у медзакладах тощо, тоді я визнаю, що незаслужено образив твого пана Бориса і попрошу вибачення. Зрозуміло, що медицина потребує фінансування. Це фінансування має бути на офіційному рівні, а не у кишені лікарів. Якщо пан Борис цього досягне максимум за рік, оптимально 3 місяці, тоді він заслужить на повагу, а поки що на багно.
  • Анонім

    Якби розумний то соромився б, що його преставляє така дурепа як мельник. А як лікаря, то шкода що зариє дар в свободівське багно.

    Анонім reply Анонім

    Можливо якийсь дар і зариє, але знайде дар хрюкати біля корита і жерти з нього постійно. А яка причина, що вони так рвуться до того корита? Може так хочуть отримувати малі зарплати замість підприємницьких доходів, лікарських зарплат і гонорарів і т.п. причини?
  • Сергій Скоробогатий

    Борис Ткач порядна і гарна людина, хай йому Бог допомагає, хоча навести лад в тому тераріумі буде досить складно.

    Анонім reply Сергій Скоробогатий

    Це для тебе він порядний, бо ти з ним бухаєш, а для інших який він, то це питання. За твою порядність я також не можу нічого гарного сказати. Ти до чого, скотиняко, людей довів? Організував із своїми поплічниками Майдан? Тепер дивись як через вас люди живуть у злиднях, голодають. І скажи меня чи буде безкоштовно лікувати твій Ткач людей, які через злидні отримали захворювання? І ти будеш вихваляти Ткача? Скотиняки ви.

    Анонім reply Анонім

    Якщо йому позитивну характеристику  дають такі люди як Скоробагатий, то це наводить на роздуми відносно його порядності та профессіоналізму.
  • Анонім

    Медики і педики самі корумповані з усіх, хто працює з людьми. Аж трясе при спілкуванні із ними. Майже прямим текстом вимагають хабаря. А я їм завжди у відповідь дулю, прикинувшись, що не розумію їх натяків. Нічого, поки все нормально. Лікують, а куди їм діватись? Я можу і не вижити, а їм також страшно отримати термін.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up