Симчишину призначили нового заступника. Що про нього відомо

Симчишину призначили нового заступника. Що про нього відомо
  • Роману Примушу, який звільнився з цієї посади раніше, вже знайшли заміну.

Міський голова Хмельницького тепер має нового заступника. Рішення про призначення прийняли депутати міської ради на сесії сьогодні, 20 жовтня. Новопризначений чиновник — це Олег Шинкарук. Він прийшов на заміну Роману Примушу, який звільнився минулого місяця.

Олександр Симчишин під час сесії розповів, що Олег Шинкарук займатиметься питаннями цивільного захисту, взаємодією з силовими органами, контролюватиме роботу комунального підприємства «Хмельницькінфоцентр». Інші питання, які він куруватиме, будуть визначені згодом.

Олег Шинкарук — генерал-майор прикордонної академії, має ступінь доктора технічних наук та звання професора. Був ректором прикордонної академії до 2020 року, коли йому на зміну прийшов Олександр Луцький. Також Олег Шинкарук був проректором Хмельницького національного університету, завідувачем кафедри радіотехніки ХНУ.

Відео дня

Остання електронна декларація Олега Шинкарука подана 21 січня цього року. На цей час він був проректором Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України. Олег Шинкарук задекларував земельну ділянку в Митківцях Меджибізької ОТГ площею 18 000 квадратних метрів та ділянку в Ружичанці площею 1 200 квадратних метрів.

Крім того, в безоплатному користуванні перебуває житловий будинок площею 124 квадратних метри у Хмельницькому. Нерухомість належить Ірині Шинкарук, статус якої у декларації не вказаний.

Олегу Шинкаруку належить Mercedes-Benz ML 250 CDI, який випущений 2014 та придбаний 2020-го за 486 000 гривень.

За 2020 рік Олег Шинкарук ваказав такі доходи:

  • зарплата у прикордонній академії — 489 247 гривень
  • зарплата в університеті внутрішніх справ — 227 357 гривень
  • пенсія — 155 909 гривень
  • відсотки в банку — 25 986 гривень
  • дохід від надання майна в оренду — 7 799 гривень

Таким чином загальна сума доходу складає 906 298 гривень. Крім того, Олег Шинкарук задекларував готівку в гривнях, доларах США та євро на загальну суму 1 387 867 гривень (розраховано за курсом НБУ станом на 31 грудня 2020 року).

Читайте такожСимчишин залишився без заступника. Дізналися деталі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Както Так

    Взяточник і корупціонер. Тепер за Симчишина не голосую.
  • Читач99

    Розумна і порядна людина. В добру путь  Є факти корупції - конкретно факти, де, коли, підтвердження. А поливати людину брудом не складно. Конкретно факти!
  • Юрій Гудок

    Корупціонер ще той
  • Коля Пасько

    Норм...все ок

keyboard_arrow_up