Синьо-жовтий мурал створили у селі Шепетівського району

Синьо-жовтий мурал створили у селі Шепетівського району
Тут і далі фото з сайту Улашанівської тергромади
  • Український герб та прапор намалювали на стіні сільського клубу.

  • Мурал створила родина Забарук, як символ боротьби із ворогом. 

Днями синьо-жовтий символ незламності з’явився на одній зі стін адміністративної будівлі у селі Жуків Улашанівської громади. Місцеві патріоти намалювали Державний Прапор та малий Державний Герб України. Про це розповіли в Улашанівській громаді.  

Таку патріотичну акцію реалізувала одна із родин — завідувачка сільського клубу Ганна Забарук разом з сином Денисом та чоловіком Русланом. У створенні допомагав місцевий староста Андрій Ткачук.

Відео дня

— Від самого початку війни росії проти нашої Батьківщини по всьому світу почали з'являтися роботи митців, які висвітлюють події в Україні та засуджують російську агресію. Потужні стінописи в кольорах українського прапора віддзеркалюють незламність українців і нагадують кожному з нас, що ми боремося за загальнолюдські цінності, за свою свободу та право існування, як народу! — додають в тергромаді. 

Синьо-жовтий мурал на стіні сільського клубу не лише додав патріотичних кольорів та прикрасив будівлю, а й став для місцевих символом боротьби українського народу проти ворога. 

Читайте також: Затрофеїв танк та взяв у полон диверсанта. Історія військового із Городка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Balentuna Demchenko

    👍👍👍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • Olga Podokopna

    Гарний мурах,сподіваюсь,що і дороги у селі чудові!!
  • Раїса Щавінська

    Село Жуків

keyboard_arrow_up