"Слуга народу" з Хмельниччини каже, що не складе мандат через кнопкодавство

"Слуга народу" з Хмельниччини каже, що не складе мандат через кнопкодавство
Фото 24tv
  • Депутатка-мажоритарниця Олена Копанчук, яку спіймали на кнопкодавстві, не буде складати мандат через кнопкодавство, хоч і зобов'язувалась.

Нардеп від "Слуги народу" Олена Копанчук заявляє, що не складатиме мандат через кнопкодавство, на якому її спіймали, попри те, що підписувала відповідний меморандум, інформує "УП".

Напередодні на засіданні регламентного комітету заслухали питання кнопкодавів. На ньому згадали про "Меморандум про відповідальність народного депутата від партії "Слуга народу", який 26 червня підписували усі кандидати від цієї політсили. У пункті 7 меморандуму вказано, що депутат зобов’язується добровільно скласти мандат за кнопкодавство. 

Коли Копанчук запитали, чи готова вона скласти мандат, вона відповіла наступне:

Відео дня
  • "Так. Меморандум ми підписували. Зміст нам знайомий. Але меморандум був про наміри, тому на сьогоднішній день юридичної відповідальності як такої ще немає... Зміст меморандуму ще раз наголошу – є про наміри. Меморандум не несе юридичних наслідків".

Нагадаємо, депутатка від “Слуги народу” Олена Копанчук кнопкодавила 11 вересня, під час голосування за законопроект про внесення змін до закону "Про будівельні норми" щодо удосконалення нормування у будівництві (№1052).

Засідання регламентного комітету. Відео журналістки Тетяни Ніколаєнко у Facebook.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Oleksandr Mazur

    хто ж за цю нардепку голосував?
  • Руслан)

    Все починається з малого. Чого очікувати далі коли вже починають маніпулювати змістом меморандуму. Підписували, значить були готові пристати на умови а дорвались до кормушки передумали. Як же так, добровільно позбутися мандата, хто ж таке бачив.
  • Олена

    Хто добровільно піде від кормушки?😁
  • Олександр Симчишин

    Та брехуха вона і все
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up