Смертельне ДТП: у Хмельницькій громаді авто на «зебрі» збило жінку

Смертельне ДТП: у Хмельницькій громаді авто на «зебрі» збило жінку
Фото зі сторінки поліції Хмельницької області
  • Водієві загрожує від 3 до 8 років в’язниці.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 грудня близько 07.15 в Копистині Хмельницької тергромади.

Під колесами «ВАЗ 2107» опинилася 60-річна копистинянка. Жінка якраз переходила дорогу по «зебрі», коли 53-річний водій збив її.

Від отриманих травм пішохідка померла в Хмельницькій обласній лікарні, зазначають у поліції.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Водієві за скоєне «світить» від 3 до 8 років ув'язнення.

Нагадаємо, це не перше ДТП, що трапилося на пішохідному переході.

Так, 9 грудня близько 09.00 на вулиці Зарічанській під колесами «Seat Alhambra» опинився 70-річний пенсіонер. Дідусь перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

8 грудня близько 16.00  на вулиці Січових стрільців  під колесами «Volkswagen» опинилася 41-річна хмельничанкаЖінка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході

5 грудня близько 17.00 трапилась аварія на Зарічанській.  «Nissan» збив 48-річного хмельничанина, який саме переходив проїжджу частину дороги. 

Того ж 5 грудня близько 18.30 години на Проскурівського Підпілля, «BMW» збила 30-річного пішохода, який перетинав «зебру». 

2 грудня на Вінницькому шосе близько 19.00 «BMW» збив  16-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Як думаєте, чому стільки аварій стається саме на пішохідних переходах, регульованих і не регульованих? За логікою аварій там узагалі не мали б бути.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • сергей побережный

    RIP Гарна людина була
  • Lidija Banashko

    то  де ж повага один до одного  ми всі ЛЮДИ і той хто переходить і тим паче-водій -сів за руль ТИ ВІДПОВІДАЛЬНИЙ  за все навколо тим більше ПЕРЕД  ЗЕБРОЮ ще й попереджувальні знаки і авше будьбе обережними низька швидкість та увага- це ТЕ що ВБЕРЕЖЕ і ВАС і ТИХ хто переходить перебігає чи переповзає по ЗЕБРІ
  • Саша Дубінський

    І навіть з ранку
  • Саша Дубінський

    Потрібно,перед тим як почати рух на пішохідному переході, роздивитися та впевнитись в безпечному переході,даної ділянки дороги. Ане затулити гризло планшетом, і вірити в свого ЯНГОЛА ОХОРОНЦЯ

keyboard_arrow_up