Справа "Helix": судове засідання перенесли через те, що Нагута потрапив в лікарню

Справа "Helix": судове засідання перенесли через те, що Нагута потрапив в лікарню
  • У Тернополі сьогодні, 29 грудня, мали розглядати апеляційну скаргу керівника TOB «Хелікс Кепітал Україна».
  • В суді обвинувачений не з'явився. Дмитро Нагута не приїхав з Києва до Тернополя.
  • Його адвокат каже, що обвинувачений потрапив в лікарню з підвищеним тиском.

 

 

Хмельничанин Дмитро Нагута, не погодившись із рішенням Тернопільського міськрайонного суду, подав апеляцію. Нагадаємо, що суд вирішив взяти його під варту. Але Нагута вийшов з СІЗО під заставу в 5 мільйонів гривень.  

Вже сьогодні, 29 грудня, апеляційну скаргу мав розглянути Апеляційний суд Тернопільської області. Але засідання перенесли. А все через те, що підсудний потрапив в лікарню. Принаймні так повідомив його адвокат у залі суду. Про це пише te.20minut.ua. Адвокат припускає, що на здоров'я його підзахисного спричинив електронний браслет та постійні стреси.

Захисники Нагути наполягали, щоб розгляд справи проводили без нього, але судді постановили перенести засідання на 17 січня на 12:00.

Відео дня

Нагадаємо, що на початку грудня арештували трьох керівників «Helix». Серед них і лідер компанії хмельничанин Дмитро Нагута. Суд вирішив тримати його під вартою два місяці. Але бізнесмен вийшов під заставу в 5 мільйонів гривень.  

Після розголосу справи в поліцію почало надходити більше заяв від постраждалих. В основному зверталися тернополяни. Потім почали скаржитися й з інших регіонів. Від хмельничан надійшло більше 20 звернень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up