Сторінку головного освітянина Хмельницького у Facebook зламали

Сторінку головного освітянина Хмельницького у  Facebook зламали

Деякі користувачі соцмережі пов’язують це із непоновленням контрактів із керівниками хмельницьких шкіл і дитсадочків.

Новина про кадрову чистку в хмельницькій освіті занепокоїла не лише самих працівників галузі. Схвилювала вона і батьків. У своїх постах чи коментарях в соцмережах вони часто згадували ім'я нещодавно призначено начальника управління освіти Хмельницької міськради. Роман Миколаїв й сам брав участь в обговореннях. Він є активним користувачем Facebook. Та скористатися своїм акаунтом він 15 липня не міг. Відновив доступ не відразу. Каже, що від його імені писали всяку маячню.

Десять шкіл і дванадцять дитячих садків у новому навчальному році матимуть нових директорів та завідуючих. Саме у стількох освітніх закладах міста закінчилися контракти у керівників. У міській раді їх вирішили не продовжувати. Запевняють, що прислухалися до думки працівників закладів та батьків.

Відео дня

Та, напевно, не всіх. Гурти із батьків, вчителів чи вихователів ходили до міського голови Олександра Симчишина. Хотіли, аби вже колишніх керівників все таки залишили на роботі. Та марно. У трьох дитсадках  (№11, 18, 56) вже представлені нові завідуючі. Інших призначать протягом двох тижнів.

Активіст здивований таким збігом обставин - кадрові ротації і проблеми з акаунтом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    ооо
  • Анонім

    Скажіть, будь ласка, невже на Хмельниччені не знайшлося жодного гідного педагога, що треба було назначати  з Тернопольської області? Є тут підводна течія....... про яку знає тільки влада
  • Анонім

    За які такі заслуги його призначили головним освітянином??? В яку суму йому це обійшлось?
  • Анонім

    А це нормально,що нач.управл. освіти Хмельницького-сектант? Кому ми довіряємо своїх дітей?!

    Анонім reply Анонім

    Я ж думаю чому воно таке наглюче і вперте. Сектанти всі такі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up