Сусідський конфлікт, стрільба, поліція: дізналися про події в Ружичній

Сусідський конфлікт, стрільба, поліція: дізналися про події в Ружичній
Скрін з відео "Хмельницький LIVE"
  • У місцевих Telegram-каналах повідомили про стрільбу в Ружичній.

  • У поліції розповіли, що відбувся конфлікт між сусідами.

  • Дізнавайтеся подробиці.

Вчора, 23 січня, у Telegram-пабліку “Хмельницький LIVE” повідомили про стрілянину в мікрорайоні Ружична. У дописі були прикріплені фото з місця подій. Там працювали правоохоронці.

Пізніше в цьому ж Telegram-каналі з’явилася детальніша інформація. Мовляв, стрільбу розпочав громадянин, на ім’я Віталій Луценко. У повідомленні йдеться, що він цілився у сусіда через побутовий конфлікт. Додають, що чоловік раніше працював у ліцеї №17, КП «Чайка» Хмельницької міськради та в управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міськради. А тепер неофіційно займається перепродажем уживаних авто та об’єктів нерухомості. 

 

Відео дня

Щоб отримати підтвердження вище зазначених подій, журналістка vsim.ua звернулася до інспектора з комунікацій Хмельницького районного управління Віри Мазур. Спершу від коментарів утримувалися. Повідомляючи, що триває з’ясування всіх обставин. Сьогодні ж, 24 січня, у райуправлінні сказали наступне:

- Виїхавши на виклик, працівники поліції встановили, що між сусідами стався конфлікт. Правоохоронці вжили заходів для його врегулювання. Наразі поліцейські проводять перевірку для з’ясування всіх обставин події, - каже Віра Мазур. 

Читайте також: "Хто буде воювати?" Тракторист із Ярмолинець вже 2 роки боронить країну на Донеччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up