"Таких людей більше немає!" Дружина загиблого хмельничанина просить для нього звання Героя

"Таких людей більше немає!" Дружина загиблого хмельничанина просить для нього звання Героя
Колаж vsim.ua
  • Олег Галкін загинув на початку травня в Луганській області. 

  • Вдома залишив дружину та двох дітей. 

Олег Галкін служив у десантно-штурмових військах. Його мобілізували після початку повномасштабної війни. 

До того Олег мешкав у Хмельницькому. Тут закінчив СЗОШ №29. Мав багато друзів та знайомих. Працював охоронцем та продавцем на ринку в Гречанах. 

Знайомі та друзі кажуть, був добрим та надійним, ніколи ні з ким він не мав конфліктів. В Олега Галкіна залишилася дружина та двоє неповнолітніх синів. Їхню сім’ю називають дуже порядною. А про самого загиблого кажуть — “Ця людина мала велику чесність”.

Відео дня

Олег загинув у віці 41 року. Це трапилось 1 серпня на околицях населеного пункту Білогорівка Луганської області. Під час мінометного обстрілу хмельничанин отримав поранення несумісні з життям. Захисника поховали 5 серпня на Алеї слави в мікрорайоні Ракове.

А в середині місяця дружина Олега створила петицію на сайті звернень до президента. Вона просить надати її чоловіку почесне звання Героя України. 

— Олег був найдобрішою, найщирішою, чесною та безкорисною людиною, завжди привітний, життєрадісний, готовий допомогти усім, хто цього потребував. Мав багато планів на життя, яким так і не судилося здійснитись... Всі, хто його знав, твердять в один голос: "Таких людей більше немає!" — пише Лариса Галкіна. 

Вона додає, що виявивши патріотизм, мужність та силу Олег Галкін пішов захищати свою країну від загарбників, щоб його діти жили у вільній і незалежній державі.

— Я пишаюсь своїм чоловіком і вважаю, що він справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду - Герой України (посмертно). Прошу Вас розглянути петицію про присвоєння почесного звання солдату Галкіну Олегу Олександровичу, який загинув під час виконання бойового завдання, пов'язаного із захистом незалежності та територіальної цілісності держави. Вічна пам'ять моєму Янголу! — йдеться в тексті петиції. 

Станом на 17.00 20 серпня петиція набрала 6 354 голоси з 25 000 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 86 днів. Підтримати звернення можна за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • R Demir

    А більше нічого не просить ?! Дивна людина.
  • ХУСТ ЛЕНОВ

    Дивно, коли про таке просять

keyboard_arrow_up