Яким був перший день «Jazz Fest» у Хмельницькому (ФОТО і ВІДЕО)

Яким був перший день «Jazz Fest» у Хмельницькому (ФОТО і ВІДЕО)
Фагот із ТНМК у Хмельницькому. Фото vsim.ua.
  • У місті розпочався п’ятий фестиваль джазової музики.
  • На головній сцені виступали місцевий оркестр і одеський квартет Олексія Пєтухова.
  • Завершився перший день запальним шоу Джаззі від зіркового гурту «ТНМК».

Ювілейний п’ятий «Jazz Fest Podillyа» у Хмельницькому безумовно вже є наймасштабнішим за свою історію. Ще жоден фестиваль не збирав на сцені таких відомих в Україні артистів. Сьогодні, 11 травня, пройшов перший із двох днів свята джазу. Попереду ще день музики, яка заполонила Проскурівську.

Розпочалося усе о шостій вечора на майданчику біля «Дитячого світу». Там виступали колективи дитячої музичної школи.

Відео дня

Головна сцена розташувалася біля кінотеатру Шевченка. Першими на сцену вийшли одні із співорганізаторів фестивалю Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр.

Далі на близько тисячу глядачів чекав виступ квартету Олексія Пєтухова з Одеси.

Завершився перший день виступом тих, на кого найбільше очікували хмельничани – «Танок на майдані Конґо». Хлопці виконали незвичну для багатьох слухачів програму – «Джаззі». Як сказав зі сцени Фагот, вони вперше із 2004 року зіграли її на відкритій площадці.

Фестиваль продовжиться завтра, 12 травня.

  • о 14:00 у дитячій музичній школі на Проскурівській проведе майстер-клас для всіх охочих Олексій Петухов;
  • о 15:00 на сцені біля "Дитячого світу" виступлять "Проскурів-Сіті Бенд", гурт "La Chica" та "Free Jam".
  • о 18:00 свято продовжиться біля кінотеатру Шевченка. Тут гратиме поліцейський оркестр, "Ofer Jazz Bend", "Julinoza", "The Hypnotunez", "Volka:funk". Також можна буде послухати соло джаз у виконанні Інни Зайченко та Дмитра Мостового. 
  • о 23:00 пройде вечірка у гастробарі на Подільській, 93.

Також на хмельничан очікує кава із 300-літрової турки, яку привезуть із Кам’янця. Слідкуйте за новинами Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oksana Stahova

    Це неподобство  проводити такі гучні фести після 23,00 !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up