ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити
  • День гідності і свободи у Хмельницькому, зимова казка у місті, нове місце для фото, гурт "Без обмежень" з концертом та скорботна хода і ушанування пам'яті жертв голодомору.
  • Такими були основні події протягом тижня у місті.
  • Якщо ви щось пропустили, то можете пригадати, як це було, у традиційній підбірці від vsim.ua.  

1. У вівторок, 21 листопада, у Хмельницькому вшанували пам'ять героїв. З нагоди Дня гідності і свободи у місті організували покладання квітів. Ближче до вечора відбувся мітинг, на якому буди присутні близько 200 учасників. Як це відбувалося, бочили журналісти vsim. 

2. В ніч з 21 на 22 листопада все місто покрилося білою ковдрою. Перший лапатий сніг у Хмельницькому спричинив деякі незручності вранці для водіїв, адже на дорозі утворилася справжня "каша". Попри це містяни мали гарний фон для перших зимових фото.

Відео дня

3. Чимало дискусій з-поміж хмельничан виникло через встановлення знаку "Я люблю Хмельницький". У середу, 22 листопада, з'явилася остання частина знаку "Хмельницький" і містяни почали активно фотографуватися та обговорювати нове місце для селфі.

4. У середу, 22 листопада, до Хмельницького з концертом прихав гурт "Без обмежень". Рокери-романтики "запалили" на сцені і подарували прихильникам море емоцій.

5. У суботу, 25 листопада, містом пройшла скорботна хода. З нагоди 85-ї річниці страшного голоду в Україні хмельничани вшанували пам'ять жертв геноциду. Біля "Ангела Скорботи" запалили свічки і поставили біля підніжжя квіти.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:26 На Хмельниччині лікарі залікували до смерті пацієнтку: їх судили 16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up