ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити
  • Цей тиждень у Хмельницькому запам'ятався новими розвагами у центрі міста, гучними заявами про високі зарплати та мітингом біля ОДА.
  • Також ми перевірили, чи варто ласувати динями, які зараз продаються на прилавках нашого міста.
  • Тож, якщо якусь з новин пропустили, то можете пригадати, що відбувалося у місті у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1. Щороку проща у Зарваниці збирає десятки тисяч прочан з України. Під час неї віряни молитимуться за мир та проситимуть заступництва для українських родин. У понеділок, 9 липня, з Хмельниччини уже вийшли перші віряни, аби 13 липня зустрітися з паломниками у Тернополі і звідти вирушити до Зарваниці.

2. Освіжаюча арка. 12 липня наше місто приєднався до ряду міст, де працюють водяні арки. Встановили таку на Проскурівській. Усі охочі можуть пройтися поміж металевим каркасом, який розпилює воду. Тож, у хмельничан є ще один ефективний спосіб порятунку від спеки.

3. Завод у Гречанах. Цього тижня повідомили, що німецько-японська компанія запустить виробництво у Хмельницькому. На території колишнього механічного заводу робитимуть кабельно-провідникові системи для автомобілів. Планують відкрити сотні робочих місць і заманюватимуть високою зарплатою. 

Відео дня

4. Діти мітингували під стінами ОДА. 13-го липня під стінами хмельницької облдержадміністрації з самого ранку зібралися люди. Як виявилося, вчителі, батьки та учні школи-інтернату "Славутинка", що у Кам'янці вимагали, аби депутати облради скасували своє рішення і не закривали 1-4 класи у навчальному закладі.  

5. А ще цього тижня журналісти vsim.ua перевірили, чи безпечні дині продають у Хмельницькому.  Для цього ми провели закупи і перевірили їх на нітрати. Дослідження провели спеціалісти у хмельницькій лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи №1. Що показав нітратомір та чи варто смакувати запашними динями, дивіться у нашому матеріалі.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up