ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити
  • Від благоустрою до фестивалів. Тиждень був багатий на різні події. 
  • У місті можна було відвідати "зліт" байкерів та поласувати різноманітними смаколиками. 
  • Якщо ви це пропустили, то новини можна переглянути у традиційні підбірці від vsim.ua.  

1. Фабрику розібрали

Згорілу у липні будівлю на Старокостянтинівському шосе зрівняли з землею. Пройшло більше трьох місяців, а причин загорання меблевої фабрики  встановити не можуть. Власникам дали «добро» на демонтаж. Скоро там з'явиться черговий новобуд. 

2. Пішохідний фонтан 

Біля залізничного вокзалу засвітився фонтан. Новий водограй є пішохідним. У вечірній час він працюватиме із різнокольоровою підсвіткою. Цього тижня хмельничани вже оцінили новий об'єкт благоустрою. 

Відео дня

3. Байкерський зліт 

 Показові виступи і колона із кількох сотень мотоциклів на центральних вулицях міста. До Хмельницького на закриття "злетілися" мотоциклісти з кількох міст не тільки області, а й України.

4. Куховарили просто неба 

14 жовтня хмельничани їли, пили і гуляли. У місті відбулося свято вуличної їжі - фестиваль "Проскурівські смаколики". Темою цьогорічного фесту стало Подільське весілля. Частували різноманітними  стравами: стейками, авторськими наливками, екзотичними прянощами, солодкою випічкою та іншими смаколиками. 

5. Пожежа в багатоповерхівці  

У суботу в Хмельницькому  горіла багатоповерхівка. Один із мешканців постраждав. Причиною займання стало куріння якогось сусіда.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up