Біля залізничного вокзалу засвітився пішохідний фонтан. Коли він працюватиме

Біля залізничного вокзалу засвітився пішохідний фонтан. Коли він працюватиме
Фото зі сторінки управління ЖКГ у Фейсбук.
  • Ремонт привокзальної площі на цей рік завершився.

  • Встигли зробити фонтан, встановити лавочки і встелити пішохідну доріжки плиткою.

  • Новий водограй із різнокольоровою підсвіткою уже працює.

Ремонт привокзальної площі із перервами тягнеться ще з травня 2014-ого. Його ще не завершили, та більшість робіт уже виконані. Цьогоріч за 2,75 мільйона тут збудували новий фонтан, встелили бруківку, встановили лавочки, облаштували клумби і висадили дерева. Ще за 220 тисяч зробили зупинку громадського транспорту.

Продовжити роботи мають наступного року. Управління ЖКГ уже оголосило тендер на 4,3 мільйона гривень. За ці кошти зроблять асфальтне покриття і тротуари біля самого вокзалу. Усі роботи, за умови сприятливої погоди, планують завершити до 31 травня 2018 року. Виконавця мають обрати у жовтні 2017-ого.

Відео дня

Новий фонтан є пішохідним. У вечірній час він працюватиме із різнокольоровою підсвіткою. Його уже протестували й він повноцінно працюватиме щодня із 10:00 до 23:00. Підсвітка вмикатиметься із 18:00. За словами начальника управління ЖКГ Василя Новачка, вмикатимуть його ще на протязі 1-2 тижнів. Каже, що все залежатиме від погоди. Коли похолодає, фонтан відключать до весни наступного року.

 

Нагадаємо, що це другий фонтан, який відремонтували цього року. Перший після оновлення запустили у парку Чекмана. Ще один, уже новий, мають цього року відкрити в дендропарку «Поділля». Там зараз обкладають водограй і клумби гранітом.

Також у місті тривають ремонти на вулиці Свободи, площі Свободи (Сілістра), мосту на Старокостянтинівському шосе й інших об'ктах.

На площі встановили 14 нових лавочок.
На вокзалі також облаштували клумби і пішохідні доріжки. Також висадили дерева.
Фонтан працюватиме з 10:00 до 23:00. Підсвітку вмикатимуть з 18:00.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Nadya Sagan

    Я ще пропоную штрафувати тих умніків, які постійно ліплять об'яви на екрані нової зупинки. А взагалі, то дуже круто все зробили!))

    Роман Савчук reply Nadya Sagan

    гадити об'явами де тра і не тра - фішка базарного міста
  • alexandr angel

    Круть,  а я і не знав,  сьогодні ж подивлюся!

    Роман Савчук reply alexandr angel

    і як враження?

    alexandr angel reply Роман Савчук

    Не гірше ніж на фотках,  для Хмеля ця площа мегапрорив! Ті хто пам'ятає,  що там було декілька років тому,  зрозуміють мене.  Прохання до поліції - більше уваги,  щоб циганьо і інші їм подібні не псувало майно.

    Serg Rybak reply alexandr angel

    Вони там митися і стірати будуть
  • Мастер Автополив

    Фонтан хорошая штука, в летнюю жару он формирует прохладный микроклимат.

    Роман Савчук reply Мастер Автополив

    особливо жарко в жовтні:)

    Мастер Автополив reply Роман Савчук

    Ну если у вас он круглый год, тогда да. ))

    Роман Савчук reply Мастер Автополив

    круглий год тепло в тих, хто рішає вмикати опалення чи ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up