“Ціна плитки — життя воїнів”. У Старокостянтинові проходить мітинг перед міськрадою (ВІДЕО)

“Ціна плитки — життя воїнів”. У Старокостянтинові проходить мітинг перед міськрадою (ВІДЕО)
Скріни з відео спільноти Старокостянтинів 24/7
  • Хмельницька область доєдналася до всеукраїнських пікетів “Гроші на ЗСУ”. 

  • Один мітинг вже пройшов у Хмельницькому, а нині триває у Старокостянтинові. 

По всій країні проходить хвиля “одиночних” пікетів під стінами органів місцевої влади. Люди виходять із гаслами “Гроші на ЗСУ”. Основною вимогою є, аби чиновники не витрачали бюджетні кошти на бруківку, ремонти стадіонів, туалетів, торгових центрів, фонтанів, допоки в країні триває повномасштабна війна та гинуть люди. Натомість пікетувальники вимагають, щоб влада спрямовувала кошти на потреби військових. 

Такий мітинг 4 листопада відбувся у Хмельницькому. Небайдужі хмельничани вийшли з плакатами “Бруківка або життя”, “Гроші на дрони”, “Марнотратство вбиває — зупиніть всі неадекватні тендери!”, “Бруківка та дрони будуть після Перемоги”. Вони прагнули, аби влада їх почула. 

Сьогодні, 6 листопада, мітингувальники пікетують в Старокостянтинові. Люди зібрались перед будівлею міської ради. Вони вимагають, аби в мерії скликали позачергову сесію. На ній мають підняти питання про виділення додаткових коштів на підтримку Збройних Сил. Відео пікету поширили в місцевих телеграм-каналах. 

Відео дня

Перед будівлею зібралось кілька десятків чоловік. Декотрі з них стоять з плакатами: “Наша гордість — ЗСУ, Гроші на ЗСУ”, “Ціна плитки — життя воїнів”. Пікетувальники скандують: “Сесію, сесію!”:

Згодом учасники мітингу передали представникам мерії текст свого звернення, завірений підписами. У документі вимагають, аби за бюджетні кошти не планували машстабні проєкти по благоустрою, скоротили управлінський апарат, переглянули посадові оклади та виділили гроші на допомогу ЗСУ. 

Додамо, що кількома годинами раніше на сторінці міськради виставили допис з поясненням чому стоїть бруківка на вулиці Острозького. 

За інформацією мерії там проводили капітальний ремонт. Після цього треба було понизити рівень тротуарів. Тож плитку, яка впродовж останніх десяти років лежала там, зняли і поскладали. Згодом її мають повторно покласти на тротуари. У міськраді наголошують, що бруківка не є новою, а лише демонтована. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Надія Гордилюк

    Молодці.
  • Сергій Шобутинський

    Після двох років війни
  • Читач81

    Ротацію треба робити. Чиновників на нуль, солдати в чиновники. Будуть керувати краще. Так само з власністю, українська власність по праву належить тепер солдатам, а не злодіям які по схемам її приватизували.
  • Игорь Степанов

    Ще треба 90% зарплатні чиновників на ЗСУ!!!

keyboard_arrow_up