У багатоповерхівці на Гречанах вибухнув газовий балон (ФОТО)

У багатоповерхівці на Гречанах вибухнув газовий балон (ФОТО)
Тут і далі фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • На кухні та в кімнаті вибуховою хвилею вибило вікна. 

  • Сусідні квартири не постраждали. 

У вівторок, 24 січня, в обласному центрі пролунав вибух. Це сталося в п’ятиповерхівці на вулиці Північній, у Гречанах. Про це повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Близько 20 години жителі будинку почули голосний вибух. Вони викликали рятувальників. З’ясувалося, що вибухнув газовий балончик, який призначався для пальника. Пожежі не виникло, але вибуховою хвилею пошкоджено речі домашнього вжитку, вибило вікна на кухні та в кімнаті. На щастя, сусідні квартири не постраждали. Також немає постраждалих серед мешканців. 

Відео дня
v class="video-block">

Рятувальники звертаються до жителів області:

Нагадаємо, цього ж дня в місті атомників Нетішині спалахнув вогонь в одному із будинків. Через сильне задимлення рятувальникам довелось евакуювати 12 мешканців, з них — 3 дітей. Більше про це читайте за посиланням.

А ви дотримуєтесь правил пожежної безпеки?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Евгений Черепков

    Знову балончик і знову на електро плитці...
  • PutnickFree

    П'ятиповерхівка, були газові плити, стояк за плитою на місці, бу куди йому дітися, але плита вже модна - електрична і неможна було нічого більш розумнішого придумати як поставити туристичний балончик на цю плиту!

    І хто сам собі злий буратіна?
  • Татьяна Лозинская

    О це тільки початок,бо в людей є електро плити.Бо постійно виключають світло і люди рятуються як можуть,щоб приготувати їжу.

keyboard_arrow_up