У діях молодиків в капюшонах на "Темпі" патрульні не виявили правопорушень

У діях молодиків в капюшонах на "Темпі" патрульні не виявили правопорушень

Немає заявників - немає порушення! Копи, яких викликали пасажири на Темп, не вбачають правопорушень у діях молодиків спортивної статури, які не давали людям виїхати з Хмельницького.

90-ті повертаються? Вчора, 7 грудня, на виїзді з Хмельницького у сторону Старокостянтинова кілька молодиків у капюшонах залякували водіїв та пасажирів.

За словами свідків, це почалося ще зранку. Чоловіки спортивної статури не давали громадянам сісти в попутні автомобілі. Спочатку їх було четверо, під вечір "підтягнулися” ще кілька чоловік. Вони відштовхували людей від вікон автомобілів, аби ті не розпитували водіїв куди вони прямують. До пасажирів рейсових автобусів діла не мали.

На очах у багатьох свідків чоловіки штовхали двох хлопців та дівчину, які знімали цих людей на відео. Молоді люди якраз проводжали друга у Полонне. Під час збору коментарів та запису відео дані молодики погрожували, а також намагалися вибити з рук журналіста vsim.ua телефон, на який здійснювався запис.

Відео дня

Один із свідків події, який намагався знайти попутку у Старокостянтинів, викликав на місце патруль.  

Коли копи приїхали, відразу почали шукати цього заявника. Хлопець вказав на одного із чоловіків, який йому не дозволив сісти у автомобіль.  

Поліцейські почали брати пояснення у чоловіків у спортивному. Поки копи спілкувалися з ними, більшість свідків події знайшли попутку і поїхали геть.

На прохання поліції документів жоден з цієї групи не пред’явив, усі звинувачення заявника щодо порушення права на свободу пересування відкидали. Заявили інспекторам лише, що представляють громадську організацію “Сили правди”. А на виїзд вийшли, аби “не дати нелегальним перевізникам заробити”. Хоча сідати не давали у легкові автівки, які зупинялися на прохання людей.  

Один із них закрив перед носом у копів дверцята Toyota Camry і поїхав геть.

Двоє інспекторів більше години спілкувалися з тими, хто залишився. А потім поїхали. Чоловіки ж залишилися на виїзді.  

Виявляється, патрульні письмово нічого не задокументували, мовляв, не знайшли потерпілої сторони. Хоча пояснення намагалися взяти не у всіх присутніх на виїзді. Ось як це коментують у прес-службі:

- Прибувши на місце події, правопорушення поліцією не було зафіксовано. Громадяни не хотіли надати правоохоронцям пояснень. А щоб притягнути, потрібно вказати потерпілу сторону, - каже речник управління патрульної поліції Хмельницького Людмила Гара. -  За ті дії, про які ви говорите, можна було б притягнути за дрібне хуліганство, відповідальність за яке передбачена ст.173 КУпАП. Документи представив лише один хлопець. Інші сказали, що не мають при собі.

Громадська організація “Сила правди” і справді існує у Хмельницькому. За даними аналітичної системи YouControl, зареєстрована на вулиці Проскурівського підпілля,7. Поки що журналістам не вдалося зв’язатися з представниками для підтвердження чи спростування інформації, що дані молодики є її членами.

Продовження читайте згодом. Слідкуйте за оновленнями.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (65)
  • Катя Попик

    А для того щоб було більше штрафів і доходу в міський бюджет, тре половину яка жалується шла на руки, а друга половина в міський бюджет.Наприклад людина неофіційно працювала, поскаржилася, їй 50 тис грн на руки, а в міський бюджет -350 тис грн
  • Катя Попик

    2,5 МІЛІОНІВ ОБЛАСТІ ЇДУЧИХ НА РОБОТУ,БАБЛО РУБИ -СТРИЖИ НЕМЕРЕНО , 15 ГРН УТРОМ,ВЕЧОРОМ, ЦЕ 75 МІЛІОНІВ В ДЕНЬ. ВИ БАЧИЛИ СКІКИ ЇХ ВИСАДЖУЄТЬСЯ З ЕЛЕКТРИЧОК НА РОБОТИ, МИ УСІ ДУМАЛИ ЩО ТО ЛЮДИ ЙДУТЬ НА МІТИНГ ЧИ ЗАБАСТОВКУ, ЛЮДЕЙ ЯК НАПАРАД, ТІКО НЕМАЄ ТРАНСПОРАНІВ І ФЛАГІВ, а то вони всі валять на Тролейбуси, щоб їхати на роботу зайцем, 1-2 зупинки в центр

    Vitaliy reply Катя Попик

    не варто заздрити, бо ще не знаєте як ваше життя складеться.

    Катя Попик reply Vitaliy

    Зате такі як ти вже добре знають і гарно прощитали і досі прощитують,як їх життя має скластися за чужий рахунок....

    Vitaliy reply Катя Попик

    ідіть лікуйтесь, у вас манія, ви небзпечні для суспільства

    Проня Кисілюк reply Vitaliy

    Віталій це у вас маєння, ви живете радянськими часами, но їх вже давно немає, пора користуватися шариками,якщо не в змозі забезпечити своїх дітей.

    Vitaliy reply Проня Кисілюк

    Проня, що за х..ю ти несеш? не суди всіх по собі
  • Катя Попик

    Вот наприклад літом, кричать чого такі біііілеееееети на моооореее дорогі, чогь в поїздах матраси і пооооооодушки старі, чооооооо вікна не відкриваються, чоооооо вааааагони совдеповські,чоооооооо поїзда неоновлюються.А ОСЬ ЧОГО!!! Бо всі гроші укрщалізниці мабуть йдуть на електрички, щоб в ранці 2,5 міліона приїзжих привозити на роботи за НОЛЬ ГРН І НОЛЬ КОП, і 2,5 міліона возити до дому з роботи.ЯК ЩО Б ВОНИ ПЛАТИЛИ 15 грн за білет з СЕЛА ВЕЛИКИХ ЇБАНІВ І СЕЛА ХВОРОСТОВКІВ, МУХОСРАНСКА, то щодня можна б було купувати по новому вагону, чи стелити по куску нової колії, щодня.Повірти ПРИЇЗЖІ ГРОШІ МАЮТЬ, бо мають і земельні паї, і майнові паї, і їдуть на роботу не за 1000 грн, а за 12-2000000 грн.З такими попами як подушки і животяри як пивний бичок і пальцями як сердельки, вони ЗАДУРНО НЕ ПРАЦЮЮТЬ,Тільки гляньте щодня пяту частину золота на себе начеплюють, ногті як в когута за 500 грн щомісяця нарощують, і вії як веяра на очах за 3000 грн щомісяця.Це нерахуя по мелочам, щодня нові кофточки, щонеділі нові пуховички, пояски і перчаточки.Шмардикюри і пердікюри, БАБЛА НЕМЕРЕНО І НІХТО НЕТРЯСЕ

    Vitaliy reply Катя Попик

    Когось жаба душить? За Укрзалізницю чи чужі  статки?

    Катя Попик reply Vitaliy

    Любишь кататься , люби и саночки возить", проїзд в Европі на електричці ктоє-40 евро, а не нуль гривень,а зайці в Европі сплачують 350 євро штрафу перший раз, 650 штрафу повторно за другий раз, просто це напевно не чесно, шо одні цілий рік їздять на роботу безплатно, а другі стоимость білета на всю сімю, повині за них заплатити, на море, чи в карпати, це нагадує казочку битий не битого везе, голодний ситого годує.Ви шо Віталію, все таки з багатодітної сім'ї, з 6 паями земельними і 12 паями майновими?????? А згідно ст 13 КУ земля це природні багацтва і вона ОБЩА, НАодній людині забагато стіко , Віталію мати, вам хватить і пів паю, віддайте їх місту, ми продамо паї з знмельного аукциона, і за ці гроші купимо з міського бюджету такі бусіки як ви хочете, добре ви зімною згідні? По вашому мовчанню я бачу , що так

    Vitaliy reply Катя Попик

    Катя, ти дура? пишеш дурню. Бурна фантазія, схожа на шизофренію.
  • Катя Попик

    В Европі такого бляцтва немає, це всеодно що проїзд 21 євро, а ти підїхав і кажеш ЕЙ Я ВАС ЗА 5 ЄВРО ПІДВЕЗУ, сідай сюдиво, нашо вам переплачувати, то мігом приїдуть поліцяї, тебе зариштують на 5 суток, заберуть права, машину поставять на штрафплощатку,хрен зная де, що ти її і ненайдеш, і штрафануть на 3тис євро.А якшо ти ПРИЇЗЖИЙ, ТО ДЕПАРТУЮТЬ БЕЗ ПРАВА ВІЗДУ В КРАЇНУ НА 10 РОКІВ І ЗАНЕСУТЬ В ЧОРНИЙ СПИСОК НА ТАМОЖНІ

    Vitaliy reply Катя Попик

    так,  звісно. в Європі за ваші образи ви б давно отримали по закону. Ще скажіть  що в Європі немає BlaBlaCar, чи там не їздять автостопом?

    Напевно справа в іншому  -  лафа закінчилась, і тепер немає тих заробітків як до кризи - вкладаєш 1 грн - отримуєш 10-20. тому і біситесь.

    Катя Попик reply Vitaliy

    Да там є блаблакар, но на границі ви будете стояти не 2 години, а 2 дня, там все продумано, там все договорено, і можете підїхати попутчеком, но часто вас буде підвозити гей, і розрахуєтесь безплатно в кущах, шо аж подужка і дві семочки будуть ходором ходити.Він може вас навіть по інтернету пожити безплатно на паті, 9 друзей і ви на дві кроваті, безплатний сир буває только в мешеловке

    Vitaliy reply Катя Попик

    я бачу у вас бурне минуле)) такі подробиці)) ось тоді звідки ваша агресія
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up