У Гречанах 22 грудня відключать воду (АДРЕСИ)

У Гречанах 22 грудня відключать воду (АДРЕСИ)
  • Води не буде на чотирьох вулицях.

Призупинення водопостачання в мікрорайоні Гречани відбувається чи не найчастіше у Хмельницькому. До прикладу, такі були сьогодні, 21 грудня. Води не було на вулиці Волочиській. А 18 грудня відключення були по всьому мікрорайону.

Не буде води на трьох вулицях в Гречанах і завтра, 22 грудня. Причина - заміна запірної арматури. Терміни робіт - із 10 до 16 год. Про це повідомляють у "Хмельницькводоканалі":

  • вул. Залізничної
  • вул. Філіпова
  • вул. Волочиської

Також не буде води на вул. Шухевича, 1, 1А, 1Б, 1В. Причина - порив водопроводу. Терміни призупинення постачання - з 21.00 (21 грудня) до 16.00 (22 грудня).

Відео дня

Читайте також: У Гречанах почастішали великі відключення води. Які причини

Корисні посилання Хмельницькводоканалу

Також Хмельницькводоканал відновив роботу свого мобільного застосунку. За допомогою нього хмельничани можуть переглянути показання лічильників води, дивитися історію платежів та оплачувати рахунки, переходити на інші особові рахунки, дізнатися інформацію про чинні тарифи та стан рахунку.

Мобільний додаток — інтуїтивно зрозумілий, надійний та безпечний, заявляють на підприємстві. Поки що застосунок доступний на Google Play, та незабаром його можна буде завантажити і на AppStore.

Корисні посилання Хмельницькводоканалу

Читайте також: Склеїли порвану заяву. На «Хмельницькводоканалі» незаконно звільнили працівника

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up