У Гречанах службовий пес Граф знайшов грабіжника, який напав на пенсіонерку

У Гречанах службовий пес Граф знайшов грабіжника, який напав на пенсіонерку
Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Злодій скинув куртку, аби його не знайшли, та собака взяв слід і знайшов його. 

Це сталось в обласному центрі у понеділок, 13 лютого. Близько 12:30 у Гречанах по вулиці Північній невідомий напав на 64-річну жінку. Він підійшов до неї, вихопив з рук сумку, в якій був мобільний телефон, пенсійне посвідчення та гроші і втік, повідомляють в поліції. 

Пенсіонерка підійшла до перехожих і попросила про допомогу. Люди одразу ж викликали поліцію. Разом зі слідчими прибув кінолог Микола Стрілець із службовим собакою Графом. 

Утікаючи, злодій скинув верхній одяг, аби його не вирахували. Та для досвідченого Графа це навпаки стало «червоною ниткою», яка привела до зловмисника.

Відео дня

Обстежуючи територію, пес взяв слід і привів поліцейських до крадія, який ховався неподалік. З’ясувалося, що то 33-річний хмельничанин з досить «багатим» кримінальним минулим. Наразі в суді на розгляді перебуває кримінальне провадження по розбою, де він теж є фігурантом.

Поліцейські його затримали, а викрадені речі забрали. Слідчі вже оголосили злодію підозру. info Йому “світить” ув’язнення строком до 10 років. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up