У хмельничан питають, яким має бути туалет в центрі міста

У хмельничан питають, яким має бути туалет в центрі міста
  • Комунальники оголосили конкурс на кращий проект вбиральні у сквері імені Шевченка.
  • Взяти участь може кожен бажаючий.
  • Конкурс триватиме з 3 по 21 березня.

Туалет у сквері імені Шевченка стоїть десятиліттями. Підземка знаходиться не в кращому стані. Неприємний запах всередині, кабінки, що працюють через одну, довгі сходи вниз, по яких слизько спускатися взимку. А під час дощів вбиральню нерідко затоплює. Останній потоп був наприкінці жовтня минулого року. Тоді вода із фекаліями піднялась вверх по каналізації. Тож вбиральню довелось закрити на кілька днів. Натомість для хмельничан встановили тоді тимчасові біотуалети. А для візочників придбали наземну вбиральню у Франківську. 

Тепер же туалет в центрі надумали реконструювати. В управлінні ЖКГ кажуть, що приступлять до будівництва нової вбиральні вже скоро. Навіть замовили проект. Новий туалет поставлять на місці існуючої підземки, але мають зробити його наземним та одноповерховим. Щоправда, комунальники не визначилися із тим, як має виглядати вбиральня. Допомоги просять у хмельничан. Всіх зацікавлених просять подати власний проект зовнішнього вигляду приміщення туалету в управління ЖКГ за адресою Проскурівська, 1 (або ж на електронку [email protected]). 

Кажуть проекти мають бути композиційно довершені, стилістично витримані та органічно поєднуватися з існуючим ландшафтом. Крім того, будуть дивитися на практичність, екологічність та економічність майбутньої вбиральні. Конкурс триватиме з 3 по 20 березня 2017 року. А вже 21 березня комунальники визначать найкращий проект. 

Відео дня

Читайте також: 

В парку Франка під туалет за мільйон зрізали дерева

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • нашатырь

    Від того що Ви питаєте він чистим не буде!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up