У «Хмельницькобленерго» створили альтернативу кол-центру: як скористатися

У «Хмельницькобленерго» створили альтернативу кол-центру: як скористатися
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Читайте, як повідомити про відсутність електричної енергії без дзвінка в кол-центр.

Графіки відключень електроенергії планові, аварійні, погодинні, додаткові збільшили кількість дзвінків споживачів до кол-центру  «Хмельницькобленерго» в рази.

Але ж не графіками єдиними займається товариство. Ще ж, наголошують енергетики,  є звернення щодо

  • передачі показників,
  • приєднання до електричних мереж,
  • перерахунків та звірки показів тощо.

Однак абоненти, які прагнуть вирішити ці питання, просто не можуть проштовхнутися крізь лавину дзвінків щодо графіків відключень. Кол-центр «Хмельницькобленерго» - перевантажений.

Відео дня

Як же ж бути споживачам? Особливо, якщо, боронь Боже, виникла якась небезпечна аварійна ситуація.  Додзвонитися швидко до диспетчера в них просто не вийде.

Аби розв’язати проблему, енергетики радять користуватися формою зворотного зв’язку , що оприлюднили на офіційному сайті «Хмельницькобленерго».

«Звернення з форми зворотного зв’язку автоматично потрапляють в систему взаємодії із споживачами, де вони далі розглядаються фахівцями товариства», - наголошують.

Відповіді на звернення надходитимуть мешканцям краю на поштову скриньку, зазначену у формі зворотного зв’язку.

«Не забувайте вказувати номер свого особового рахунку та адресу для того, щоб ми могли ідентифікувати вас як споживача», - акцентують енергетики.

Як вам такий задум? А ви часто телефонуєте до кол-центру «Хмельницькобленерго»?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Святослав Колесниченко

    Там в тупу вішают лапшу якщо нема аргументив то вони кажут в мене немає часу гарного ввм дня та допобачення.
  • irihkamilahka

    irihkamilahka

    А Теофіпольський Рем взагалі коли хоче то відключає особливо в селах. В селах, що не люди живуть?? В самому Теофіполі з 11 години до 13.00 немає А весь час є. Це як ❓❓Як в селах має бути навіть по графіку 8 годин то з них є 4-5 максимум і то в ночі, А в день лиш 1 годину . В селах теж є лікарні, банки, аптека,комплекс де є корови,які теж доїти потрібно . Це теж критична інфраструктура . Якщо відключати то всім одинаково.
  • Max Forosov

    Всё врут. Никакие "перерахунки" они не делают. Уже второй год бьёмся что бы списали приписанный долг (при чём ситуация очевиднейшая) - и без толку. Запчасти на подстанциях еще со времён советского союза, свет включили и выключили и на подстанции летят предохранители. На кол-центр звоним, у диспетчера пренедовольнейший голос, такой как будто бы она не на работе, а мы ей домой звоним. Вижу по улице ездят дорогущие машины облэрерго (пикап как у американских рейнджеров - причем новый, бус многотонник), а телефон аварийки мобильный сделать не могут, вероятно 100 гривен в месяц выделить на абонплату жалеют.

    IGOR reply Max Forosov

    Мафия
  • Дмитрий Дмитрович

    І чекати відповіді 1 рік

keyboard_arrow_up