У Хмельницькому 16 вулиць 30 березня залишиться без світла (АДРЕСИ)

У Хмельницькому 16 вулиць 30 березня залишиться без світла (АДРЕСИ)
Depositphotos

Енергетики виконуватимуть планові роботи, через це вимикатимуть електрику. 

У четвер, 30 березня, в обласному центрі знову вимикатимуть світло. Цього разу причиною відключень стали планові роботи. Про це повідомляють в Хмельницькобленерго

Де не буде світла

Із 9.30 до 16.00 без електрики сидітимуть мешканці за такими адресами:

  • Відео дня
    /li>

Нагадаємо, у понеділок через негоду було знеструмлено близько 300 населених пунктів в області, а в місті — 100 вулиць. До 21.00 енергетикам вдалося відновити 90% пошкоджень на електролініях.

Станом на ранок 29 березня без електропостачання залишалися ще 23 населених пункти. Для ліквідації відключень задіяли 20 аварійних бригад та 36 одиниць техніки Хмельницькобленерго.

Тож якщо у вашій оселі немає світла — переглянути інформацію про відключення та дізнатися очікуваний час відновлення електрики можна у розділі «Відключення» на сайті обленерго. Для цього слід лише обрати необхідний РЕМ. Або ж за допомогою чат-ботів у Viber та Telegram.

Також енергетики просять передати фактичні показники лічильників електроенергії за березень в проміжку з 30 березня до 3 квітня включно. Найкраще це зробити онлайн. Так одразу можна дізнатися суму до сплати. Якими способами це можна зробити читайте в матеріалі Як передати показники за воду, світло та газ. Інструкція для хмельничан

Читайте також: Як передати показники за воду, світло та газ. Інструкція для хмельничан

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up