У Хмельницькому базарників виганяють з Привокзальної площі

У Хмельницькому базарників виганяють з Привокзальної площі
Підприємці, які торгують на Привокзальній площі, вийшли на протест до мерїі. Хмельничан обурює те, що на відремонтованій площі їхнім кіоскам немає місця.

- Ми на цих місцях по 15 років вже заробляємо собі на хліб. 12 травня ми були у Мельника (мер міста - прим.авт.), - каже підприємець Валентина. - Він пообіцяв. що до листопада нас з точок ніхто не вижене. Ви, мовляв, працюйте, а фонтани нехай будуються. Ми вже сплатили за місця, навіть за весь липень. А вчора до нас прийшов Чапайда (начальник управління ЖКГ - прим.авт) - і сказав. щоб ми забиралися до кінця тижня.

Як кажуть підприємці, на площі зараз 44 торгових місця. 22 з них планують перенести на ринок через дорогу.

- Але ж там стоянка машин, і проходик вузький на той ринок! Хто до нас туди піде? Так ми могли хоча б копійку мати з того, що людина. яка їде в дорогу, купить в нас кілька помідорок, а тепер все - нікому ми не потрібні? Чому до нас ніхто не прийшов з мерії, ні з управління торгівлі? От хочемо подивитися їм в очі і послухати. що вони нам скажуть. - говорить підприємець Олена.

Відео дня

Нагадаємо, згідно з проектом реконструкції Привокзальної площі, частину кіосків та магазинчиків, а також алейку вздовж вулиці Шевченка з Привокзальної площі приберуть. 
- Ті підприємці, які мають договори строкового сервітуту з міським управлінням торгівлі, залишаться на своїх місцях. Їхні заклади знаходяться по правий бік алейки, що веде від зупинки до вокзалу. З лівого боку залишиться кафе, кіоск «Насолоди» і «Маслосирбази». Всіх інших підприємців, які здійснюють торгівлю на Привокзальній площі, у минулому році письмово попереджували про те, що відбудеться реконструкція і їм доведеться звільнити територію. Але ніхто з них не залишиться без місця. Ми пропонуємо людям перевести торгівлю на ринок, який знаходиться через дорогу, - каже начальник міського управління Валентина Москалюк.
Цей ринок передали приватному підприємству «Ринок ранковий плюс», який повинен облаштувати місця для торгуючих з Привокзальної площі. Місце виділять ближче до Заводської.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Anonymous

    Вокзальну площу прибрати від цих жахливих кіосків. Позорисько! Гостей зустрічаєш с поїзда, стидно!!! Приберіть ці чудовиська!
  • Anonymous

    Будьласка люди заступиця за нас. В нас дешевше чим в сильпо.
  • Anonymous

    Повністю підтримую таке рішення. В нас дійсно мафи заполонили все місто. подивіться на наших сусідів - Вінниця, в центрі, та і взагалі в місті, майже не знайти мафів, в більшості стоять магазини. З них потрібно брати приклад. Місто прибране, люди в більшості чемні, культурні. таке відчуття, що попадаєш в іншу країну
  • Anonymous

    Підтримую С.Мельника та виконком міста по наведенню порядку навколо залізничного вокзалу.Ви молодці.!!!!!!!! Хмельницький гарне місто й бути йому таким , якщо ми разом будемо наводити в ньому порядок.Удачі , витримки й завершення справи .З повагою .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up