У Хмельницькому думають над плануванням будівлі колишнього кінотеатру «Мир». Як подати пропозиції

У Хмельницькому думають над плануванням будівлі колишнього кінотеатру «Мир».  Як  подати пропозиції
Фото - Хмельницька міська рада
  • Будівля колишнього кінотеатру знаходиться в аварійному стані на вулиці Проскурівського підпілля, 34.
  • Стартували публічні консультації щодо планування простору. Кожен може подати свої пропозиції.

У Хмельницькому думають над плануванням простору, де колись знаходився кінотеатр «Мир». Будівля знаходиться прямісінько у центрі в аварійному стані. 

Міськрада розпочинає публічні консультації, до яких просять долучатись і хмельничан. Питання доручили управлінню архітектури і містобудування.

Як додають у пресслужбі міської ради, так звані публічні консультації будуть проводитись, аби визначити загальну концепцію інвестиційного проєкту. До слова, реалізація планується за кошти інвестора, а не міського бюджету.  Під час консультацій планують визначити функціональне наповнення, благоустрій прилеглої території. 

Відео дня

Як подати свої пропозиції:

Строки збору електронних і  письмових пропозицій: від 28 травня до 17 червня.

  • Залишити коментар на сервісі електронних консультацій: https://consult.e-dem.ua/consultations/282
  • Заповнити онлайн-анкету: https://cutt.ly/Qni5pme
  • Написати електронного листа з поміткою “Кінотеатр “Мир”. Пропозиції” на електронну пошту: [email protected] або [email protected]
  • Також можна написати листа до міськох ради за адресою: Гагаріна, 3 і вказати помітку “Кінотеатр “Мир”. Пропозиції”.

Після збору пропозицій проведуть публічні заходи, аби презентувати результати опитування. Перший захід планується провести до 22 червня. 

Результати публічних консультацій обіцяють оприлюднити на сайті Хмельницької міськради до 1 липня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Andrij Andrij

    Скільки років стояв без руху, а тут певно вже поклав око "зі своїх", а щоб не було шуму зайвого, то розпочинається цей театр. Забудовники, що мають відношення до депутатів, дійшли спільної думки.
  • Oksana Stahova

    Можна було б побудувати багаторівневий паркінг.
  • Читач04

    Чесно кажучи "имели ОНИ в виду" вашу думку))) Як задумали так і зроблять прикриваючись якимись "креативом"
  • ЧитачЧитачів

    Продати кінотеатр, землю під ним приватизувати та вигнати чергову багатоповерхівку. Щось не можу зрозуміти, у влади закінчилися хитромудрі рішення, що звертаються за допомогою?

    Alex Varmint reply ЧитачЧитачів

    Ха. это точно ))) Скорее так и будет. Инфу закинули, ждут предложения от (нет ума строй дома)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up