У Хмельницькому хочуть облаштувати ще один туалет

У Хмельницькому хочуть облаштувати ще один туалет
  • Сучасну модульну вбиральню планують відкрити у парку Чекмана. 
  • У Хмельницькому вже оголосили про тендер: що відомо і яка вартість? 

У парку Чекмана планують встановити вбиральню. Це буде друга така модульна конструкція, Проте від першої вона буде відрізнятися відсутністю дзеркал назовні.

Нагадаємо, що перша модульна вбиральня в папку з’явилась в листопаді минулого року. Тоді такий сучасний і дещо незвичний дизайн туалету викликав чимало бурхливих обговорень. Перша “дзеркальна” вбиральня обійшлася місту тоді у 620 тисяч гривень. Очікувана вартість нової трішки менша - 570 тисяч гривень. Таку інформацію розмістили у системі “Prozorro”.

На встановлення "модульної  конструкції" у місті вже оголосили тендер. Про це журналістці vsim.ua повідомила в. о. директора комунального підприємства “Парки і сквери міста Хмельницького” Марія Кунинець. 

Відео дня
  • “Ми перший крок вже зробили. Офіційно в системі Prozorro оголошено тендер, але поки що рано про щось говорити. Вся технічна характеристика і вартість зазначена там”, - каже Марія Кунинець. 

За інформацією на сайті “Prozorro”, наразі відкриті торги і триває подання пропозицій. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 25 травня. Замовником робіт є КП “Парки і сквери м.Хмельницького”.

За інформацією із системи, очікувана вартість вбиральні - 570 тисяч гривень. Там хочуть традиційно зробити чоловічу й жіночу кабінки, всередині облаштувати пеленальні столики і теплу підлогу. Також вбиральню зроблять зручною для людей з обмеженими можливостями. Назовні запланували поставити камери відеоспостереження, аби уникнути фактів вандалізму. 

До слова, другу громадську вбиральню планують облаштувати біля оновленого колеса огляду, яке так полюбилось хмельничанам.

Читайте також:

Що видно із найвищої кабінки: ми протестували відреставроване колесо огляду (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Lara Sole

    Договір з травмотологією мабуть склали
  • Любов Фанок

    Ті гроші краще витратити на Армію.
  • Надія Манзюк

    Ці ,,піарщики на війні,, незнають чим себе перевершити.
    Уже незнають як себе засвітити перед людьми, яких війна вигнала з рідних домівок.
    Ці фото про допомогу ЗСУ, ці ,,маніфестації з ходами,, та ін. показові заходи ініційовані владою не за  власні кошти а з бюджету.
    Хіба це розумно, коли така біда навкруги.
    Хочете слави, їдьте в Маріуполь, Миколаїв, Ізюм і захищайте Батьківщину в своїй висококласний омуніції! Не кожен воїн таку має, як ви придбали собі для фотосесій.
    Від тих страхіть, що творяться в Україні можна будь-де оправитися. Задзеркалювати тут нічого.
  • Олена Пончко

    Чомусь мені здається,що утилізацією всіх конфіскованих наркотиків в нашому місті займається міська та обласна рада особисто,причому прямо на засіданнях))) Шановні поліціянти, перекрийте вже їм той канал,бо вони скоро дзеркальне метро почнуть будувати😄😄😄

    Надія Манзюк reply Олена Пончко

    Влучно!
    Справедливо!
    Доречно!

keyboard_arrow_up