У Хмельницькому маршруткам заборонять зупинятися біля «П’ятого колеса»

У Хмельницькому маршруткам заборонять зупинятися біля «П’ятого колеса»

На зупинці «Торгівельний центр» пасажири зможуть очікувати лише на тролейбуси і автобуси. 

Біля підземки по Кам’янецькій зробили «транспортну кишеню» для громадського транспорту. На це з міського бюджету витратили майже 400 тисяч гривень. Облаштували «кишеню» з метою розвантаження руху по найдовшій вулиці міста. У зв’язку з цим планували закрити зупинку «Торговельний центр» і зобо’вязати усіх перевізників зупинятися біля «Ощадбанку». Та у міської влади змінилися плани.

На засіданні виконкому 27 жовтня було прийняте рішення про те, що функціонуватимуть обидві зупинки. Та зупинятися у них зможуть не всі. У «кишеню» біля підземки заїжджатимуть лише маршрутки. Так, як і до сьогодні. Раніше вони здійснювали посадку\висадку пасажирів і біля «п’ятого колеса». Та вже за місяць це зміниться.

 - На сьогоднішньому виконкомі прийняли рішення про те, що на «Торговельному центрі» зможуть зупинятися лише тролейбуси і автобуси. Маршрутки робитимуть це лише біля зупинки «Ощадбанк», яку сьогодні прийняли в експлуатацію, - розповідає «ВСІМ» заступник начальника управління транспорту і зв’язку Хмельницької міськради Сергій Шепурєв. – Зараз ми спільно з «Укртрансбезпекою» і патрульними пропрацюємо нову схему. І десь за місяць вона має запрацювати.

Відео дня

Також в планах міської ради ще одна реорганізація схеми зупинок на Кам’янецькій. Тут розглядають можливість закриття зупинки біля «Юності» і її перенесення до першої аптеки. Неподалік раніше працював «Благодійний фонд Олега Лукашука». На його місці хочуть відкрити філію ЦНАПу. Може змінитися прописка зупинки «Електроніка», що зі сторони пляжу. Її планують перенести ближче до Південного Бугу і облаштувати тут «заїзну кишеню».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PAL

    Целая купа во власти, купа мусоров, а навести порядок и приструнить тупых маршрутчиков не кому. Ну нахрена нам мусора ???
  • Укропам Слава

    Для початку потрібно водіїв маршруток заставити заїзжати в ту кишеню на яку виділили 400 тисяч гривень тому що вони як і раніше де зупинялись там і зупиняються не доїзжаючи кілька метрів до кишені.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up