У Хмельницькому майбутні музиканти просять у влади пішохідний перехід у вигляді клавіш

У Хмельницькому майбутні музиканти просять у влади пішохідний перехід у вигляді клавіш
За те, аби біля хмельницького музичного училища з"явився оригінальний пішохідний перехід, виступили студенти училища.

Звернення ініціативної групи студентів оприлюднила начальник управління культури, національностей та релігії Хмельницької ОДА Ірина Трунова на своїй сторінці у Facebook.

Всього під листом 75 підписів студентів різних курсів училища

- Як на мене, ідея дуже гарна, підтримую повністю, адже такий перехід не тільки презентуватиме навчальний заклад, а й стане однією із туристичних принад Хмельницького? - прокоментувала ініціативу чиновниця. - Справа лише за рішенням начальника УМВС у Хмельницькій області Олександра Розізнаного))) До речі, у м. Кам’янці-Подільському вже існує пішохідний перехід у 3D форматі)).

Відео дня

Як писала "ВСІМ" у липня цього року, створити оригінальний перехід запропонував місцевий активіст, голова правління ГО "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" Степан Кушнір. Активісти сподівалися, що ідею вдасться втілити у серпні, однак стикнулися з відмовою з боку ДАІ. Про це Степан Кушнір детально розповідав у своєму блозі на vsim.ua. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Правдолюб

    А я, наприклад,банкір. І тому хочу, щоб пішохідний перехід був кольоровим у вигляді купюр популярних валют (гривні, долари, євро). Хто ще який пішохідний перехід бажає? Нехай водії потім здогадуються що то таке. Чи пішохідний перехід чи малюнок просто.

    Алексей Мищанчук reply Правдолюб

    Гавнолюб, ти платний тролль, а не банкір. Така розмітка дуже схожа на традиційну, до того ж дуже помітна, але ж це вигідно тільки пішоходам...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 Внаслідок вибуху газоповітряної суміші у Хмельницькому травмувався чоловік Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up