У Хмельницькому попрощалися зі спортсменкою Юлією Лясотою

У Хмельницькому попрощалися зі спортсменкою Юлією Лясотою
  • В останню путь дівчину провели сьогодні, 25 квітня.
  • До міської ритуальної служби прийшли сотні людей.
  • 33-річну хмельничанку провели зі сльозами на очах.

До приміщення Хмельницької міської ритуальної служби, що на Толстого, сьогодні, 25 квітня, прийшли сотні людей. Зібралися вони тут для того, щоб попрощатися із відомою хмельницькою спортсменкою Юлією Лясотою. Вона померла напередодні.

Дівчина неодноразово брала участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях з боксу. А ще була гарним керівником, талановитою спортсменкою та просто чудовою людиною. Попрощатися з нею прийшли сотні хмельничан. Всі хто знав Юлію не могли стримати сліз. Плакали навіть кремезні спортсмени чоловіки.

  • Юля була прекрасною людиною. Я працював з нею, як з адміністратором. Разом займалися проведенням різноманітних заходів. З нею було легко працювати, спілкуватися. Вона була завжди усміхнена і приємна людина. Ми втратили не просто спортсменку, а майбутнє нашої країни. Не знаю, чи зможемо з кимось так спрацюватися, як з Юлею. Мені дуже важко про це говорити. Юлічка була чистою, відкритою, відповідальною. Я знав її з дитинства. Пам’ятаю, як вона робила перші кроки в спорті, як починала ще гандболом займатися. Вона навіть виступала за збірну області. Далі було захоплення боксом і перші перемоги. Це неймовірна втрата. Я дуже співчуваю її мамі та синочку, - зазначив заступник начальника управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Валерій Вешко.

    Відео дня
    /li>

В приміщенні ритуальної служби було дуже людно. А біля Юлії лежало багато квітів. Зокрема, Валерій Вешко розповів, що коли йшов на похорон, до нього підходили люди, які передавали квіти для дівчини.

  • Сьогодні, коли я йшов на похорон, до мене підходило багато людей. Говорили, що працювали з Юлею, передавали квіти, бо самі не могли бути присутніми. Всі наші співробітники, які знали куди я йду, теж несли квіти. Юлічка просто запалювала всіх своїм життєвим позитивом, тому не дивно, що її так любили і що сьогодні тут скільки людей, - наголосив Валерій Вешко.

У Юлії залишився 11-річний син та мама. Вона померла вчора, 24 квітня. Дівчина лежала у реанімаційному відділені Хмельницької міської лікарні з діагнозом “тромбоз печінкових вен”.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юлия Олексюк

    Земля нехай буде пухом!
    Співчуття родині, шкода малечу...
  • Лариса Савчук

    Спочивай з Богом Юля!
  • Iryna Tomych

    Просто немає слів,щоб сказати,як це трагічно,проводжати в останню путь молоду,красиву,активну людину ....Земля пухом,Юлечко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:41 На Хмельниччині шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up