У Хмельницькому презентували рух “Сила нації”

У Хмельницькому презентували рух “Сила нації”
  • Очолить рух Юлія Сабій.
  • Що це за рух і для чого?

“Сила нації” - таку назву отримав новий рух, який презентували у Хмельницькому сьогодні, 28 травня. Про те, яка його мета і напрямки діяльності, розповідали його організатори у приміщенні “Молодіжного центру”, що на Кам’янецькій.

Очолить фізкультурно-спортивний рух Юлія Сабій, керуюча справами Хмельницької міськради. На початку презентації вона розповіла про те, що головна мета їх діяльності - залучення хмельничан до заняття спортом та популяризація здорового способу життя. Серед напрямків роботи - організація та проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів, сприяння розвитку різних видів спорту (регбі, флорбол, петанк, фрісбі та інші).

Відео дня

Ідейником руху виступив Сергій Щербанюк. На презентації він розповів, що думка про подібний рух в нього виникла після переїзду в Лісові Гринівці. В нього, як батька шести дітей, виникло питання - чим їх зайняти. У порівнянні з Хмельницьким, в селі не було інфраструктури для дозвілля чи заняття спортом. Це ж саме можна сказати про різноманітні секції. Тому він захотів якось посприяти вирішенню цієї проблеми не лише для своїх дітей, а й в інших громадах. 

З часом ідея переросла у створення фізкультурно-спортивного руху “Сила нації”. Детальніше про нього й те, чим він буде займатися, дивіться у записі трансляції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Читач37

    Сало сила, спорт...
  • Сергій Щербанюк

    Шановні друзі! Не варто проводити паралелі між нашим фізкультурно спортивним рухом та політичною партією яка має подібну назву. На рахунок плагіату: більшість з нашої команди активно долучились до проведення і фестивалю "Джуніорз" Олександра Педана (особисто я запропонував регбі-5 який і представив на фесті в Хмельницькому, Новій Ушиці, Лісогринівецькій ОТГ), "Челенджфесті" та інших заходах спортивно-масового характеру. Проблема всеукраїнських проектів полягає в тому, що вони не доходять до рівня  району, ОТГ чи села, та не мають чіткої системи змагань, що дозволило б надати стимул дітям займатись і демонструвати на широкий загал власний рівень підготовки. Є безліч форм залучення дітей та підлітків до зайнять спортом та фізичною культурою: це і недільні спортивні школи (активно працюють при Молитивних домах, Костьолах та Храмах), регулярні Спартакіади трудових колективів, родині змагання, що проводяться просто на дорозі призом яких є торт та чай який розділяється між усіма хто приймав участь - і все це може/обовязково вплине на майбутнє села/МТГ/ОТГ/ району/області /України в позитивному сенсі. Тому усім пропонуємо доєднуватись!
  • Читач04

    Нічого нового....
    Попахує плагіатом ... щось подібне у всеукраїнському масштабі запровадив Олександр Педан.

    Sergey Scotlandman reply Читач04

    Так. Щось подібне і всі засновники ГО , а я їх знаю активно підтримали ініціативу. Провели подібні заходи в Лісогринівецькій, Новоушицькій громадах, місті Хмельницькому... Але будь який рух створений з Гори до низу апріорі без великого фінансування є недієздатним... А тут навпаки, ініціатива з низу від людей які мають практичні навички проведення спортивних заходів, володіють методикою викладання, можуть зацікавити маси та пропонують на рівних умовах влитись в рух! Варто під'їхати всім скептикам , долучитись до руху та особисто проконтролювати їх на момент плагіату, "миття" коштів та інших поганих речей. До 5 червня 2021 року на стадіоні Розсоша (я планую бути там на 13:00)
  • Sergey Scotlandman

    Судити будемо по справах а не по словах. На цей час у місті в регбі займається близько тисячі дітей, тренування безкоштовні. Проводяться змагання, майстер класи, до справи долучаються багато активних хмельничан бо тут можна багато чому навчитись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up