У Хмельницькому районі відключать газ на 5 днів (СПИСОК )

У Хмельницькому районі відключать газ на 5 днів (СПИСОК )
Фото з сайту АТ "Хмельницькгаз"
  • Без газопостачання залишиться 12 сіл. 

  • Газовики перевірятимуть систему. 

  • Подачу блакитного палива відключать на 5 днів. 

На Хмельниччині 12 сіл відключать від газопостачання. Це трапиться вже з вівторка, 20 вересня. Працівники “Хмельницькгазу” розпочнуть першочергові роботи по модернізації критично важливого об’єкта інфраструктури, повідомляють на підприємстві. 

Подачу блакитного палива відключать 20 вересня о 9.00. Орієнтовний термін припинення газопостачання – до п’яти діб. 

Список сіл Хмельницького району, де відключать газ:

Відео дня

Роботи проводитимуть газівники старокостянтинівського відділення «Хмельницькгазу». На підприємстві просять мешканців на момент пуску газу забезпечити 100% доступ працівників «Хмельницькгазу» до газових приладів, аби вони могли перевірити на щільність системи газопостачання в житлових будинках. Разом з тим, просять бути пильними та не спускати додому невідомих осіб без підтвердження:

— Задля уникнення непорозумінь — вимагайте посвідчення співробітника АТ «Хмельницькгаз», завірене печаткою та за підписом керівника, — додають в установі. 

Всі роботи по  модернізації об’єктів критично важливої інфраструктури кажуть проводяться виключно для забезпечення належного безпечного технічного стану газорозподільних мереж та безперебійного розподілу природного газу споживачам.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    А чому не в грудні?
  • Ирина Павлюк

    Просто супер! А де ьули раніше?

keyboard_arrow_up