У Хмельницькому стартував місячник весняного прибирання

У Хмельницькому стартував місячник весняного прибирання
ХМР
  • У місті стартував місячник очистки та благоустрою. Триватиме він до 17 квітня. 
  • Прибирати будуть не лише комунальники. Долучитися просять усіх містян.

З 10 березня до 17 квітня в нашому місті триватиме місячник санітарної очистки та благоустрою. Про це повідомили у міській раді.

Усіх хмельничан закликають долучатися до прибирання та навести лад після зими не лише на приватних територіях, а й загалом по місту.

В рамках місячника відбудеться прибирання прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, контейнерних майданчиків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Відео дня

Міська влада просить усіх керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємців навести лад на територіях підприємств та організацій, прибрати ділянки біля магазинів і кафе. А мешканців багатоповерхівок та приватного сектору просять подбати про чистоту на прибудинкових територіях, у під’їздах будинків, на територіях приватних садиб.

Читайте також:

Утилізуємо сміття. Де та коли екобус чекатиме хмельничан у березні (ГРАФІК)

У Хмельницькому з'явиться ще два підземні контейнери для сміття: де їх встановлять

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Хабаль

    вернути славу комуністичних суботників вже не вдасться, оскільки мракобісся приватників в тренді, і чим більше поцупиш спільного майна-тим тренд більший...так в невігластві і живемо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up