У Хмельницькому створили нову комунальну установу

У Хмельницькому створили нову комунальну установу
  • «Агенцію розвитку міста» було створено рішенням сесії міськради.
  • На фінансову підтримку установи з бюджету виділять більше 2 мільйонів гривень.

Рішення про створення нової комунальної установи було прийнято на сесії Хмельницької міської ради сьогодні, 22 березня. Вона отримала назву «Агенція розвитку міста». Створена установа, як вказується в проекті рішення, з метою:

  • надання організаційної та інформаційної підтримки процесу стратегічного планування розвитку міста;
  • формування системи муніципального маркетингу та брендингу міста;
  • генерування, розробка і супровід виконання ідей та дій, спрямованих на розвиток міста
  • проведення досліджень, для визначення громадської думки, перспектив розвитку міста
  • ініціювання створення перспективних інвестиційних проектів розвитку міста
  • налагодження співпраці з міжнародними організаціями та фондами
  • розробка інвестиційних проектів й інше.

На фінансову підтримку установи передбачено 2,4 мільйона гривень. Ці кошти розраховані на 2017-2018 роки. Директора обиратимуть на відкритому конкурсі. За рішення про створення та виділення коштів із бюджету для установи «за» проголосувало 36 депутатів. Слідкуйте за новинами Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • володька

    агенция).это не круто.это грустно.богатый город у нас.содержать агенции.
  • Alexander Melnik-Kravchuk

    Замінити труби, оновити тролейбусний парк, відремонтувати вулиці, відремонтувати дитячі та спортивні майданчики. Набіса для цього агенція? Немає куди гроші подіти?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up