У Хмельницькому створять Пункти Незламності для тварин: подробиці

У Хмельницькому створять Пункти Незламності для тварин: подробиці
Фото ілюстративне
  • Для безпритульних чотирилапих встановлять компактні будиночки та годівниці у дворах.

  • Проект реалізовує молодь Хмельницького, але долучитися може кожен. 

  • Дізнавайтеся що для цього потрібно та чим можна допомогти. 

Невдовзі в обласному центрі можуть з'явитися справжні Пункти Незламності для тварин. Зооволонтери отримали грант на встановлення будиночків та стаціонарних годівниць для тварин. Цей соціальний проект впровадять в рамках програми UFuture Teens. Його запропонували хмельницькі підлітки. 

Запускають «Пункти незламності для тварин» за підтримки Хмельницької міської ради та громадської організації UFuture Proiect “Українці майбутнього”. 

— Неймовірно потужний та важливий проект, що народився під час нашого підліткового проекту соціальних ініціатив @ufuture.teens. Пункти незламності — для чотирилапих планують розмістити у Хмельницькому. Поки що ідейники проекту — розробляють макети будок та годівниць. Невдовзі створять реальні “локації”, — йдеться в повідомленні організаторів. 

Відео дня

Що встановлять у Пунктах Незламності для тварин:

Крім того, зооволонтери кажуть, що долучитися до цього проекту може кожен бажаючий. 

— Якщо вам небайдуже життя безпритульних тварин, що живуть поруч із вами, приєднуйтесь до руху! Стати частиною цього проекту дуже просто! — зазначають ініціатори. 

Щоб долучитися до проекту слід заповнити гугл-форму, закріплену в шапці профілю @nezlamni_lapky і вказати:

— Очікуйте, наші волонтери з вами звʼяжуться і разом оберемо місце та обговоримо всі деталі. Поширюйте зоосвідомість серед українців! Будьте тією зміною, яку хочете бачити! — підсумовують зооволонтери. 

 

Подібний проект з'явиться і в Рівному:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (78)
  • Наталія Солоджук

    В селах люди дбають про кількох тварин, а в місті вважають за краще їжу в смітник викинути, ніж нагодувати тварин.
  • Світлана Чемес

    Хочеться вірити,бо торік біля озера витравили тваринок,і будки викинули,жалко
  • Галина Софійчук

    ...доходимо до маразму...як же можна здевальвувати  ціннісні речі... пункти Незламності для тварин...люди, ви у своєму умі???  якої, чиєї  незламності???  НЕЗЛАМНІ у нас ВОЇНИ, ЗСУ...Господи, ну, за що ти караєш Україну  недоумкуватістю її населення...

    Галина Софійчук reply Галина Софійчук

    ...не йдеться про те, щоб тварин кинути напризволяще... мова йде про тупий хайп  на  емоціях ... ну як можна назвати  притулок для тварин    пунктом незламності? Спекуляція на поняттях, а скоріше, підміна понять із зниженням цінностей...

    Світлана Чемес reply Галина Софійчук

    Галина Софійчук Турки собак шукачів відправили додому першим класом в літаках.Може це невдало назвали,але вони не винні ,що моральні уроди їх просто викинули.Наші дітки на фронті скількох рятують
  • Лидия Позаненко

    ДЯКУЮ.ВИ МОЛОДЦ1.УРА!!!!

keyboard_arrow_up