У Хмельницькому відбудеться чемпіонат з ловлі риби. Як взяти участь?

У Хмельницькому відбудеться чемпіонат з ловлі риби. Як взяти участь?
Фото зі сторінки управління молоді та спорту Хмельницької міської ради
  • Захід присвячений Дню міста.

  • Його проведуть на міському пляжі. 

  • Дізнавайтеся які призи та як взяти участь у чемпіонаті.

З нагоди відзначення Дня міста у Хмельницькому вирішили влаштувати чемпіонат для любителів риболовлі. Він носитиме назву «Проскурівська риболовна ліга 2022», повідомляють в міському управлінні молоді та спорту

Захід проходитиме 24 вересня на водоймі річки Південний Буг. А точніше — локація міського пляжу. Чемпіонат Хмельницької міської територіальної громади з ловлі риби присвятили Дню міста, який відбудеться вже цими вихідними.

Позмагатися можуть всі охочі. Для участі в особистому і командному заліках запрошуються жителі та гості міста.

Відео дня

Переможців та призерів змагань нагороджуватимуть цінними призами, кубками, медалями та грамотами від Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради та партнера змагань — магазину «Flagman». А також усіх учасників будуть частувати смачною ухою. 

Для того, аби стати учасником чемпіонату слід попередньо зареєструватися за номером 0679026092 (відповідає Тетяна). Початок реєстрації та жеребкування учасників відбудеться о 08:00 24 вересня на місці змагань.

До слова, цьогоріч Хмельницькому має виповнитися 591 рік. Відзначатимуть його вже в ці вихідні — 24 та 25 вересня. Однак, у 2022-му без традиційних святкувань. Також міський голова Олександр Симчишин попросив хмельничан до Дня міста подарувати подарунки військовим. 

— Вже цими вихідними Хмельницький відзначатиме 591 річницю з дня свої першої писемної згадки. Такий собі свого роду День народження. Коли друзі приходять на день народження, вони обов’язково приносять подарунки. Сьогодні ми воюємо. Захищаємо свою свободу, незалежність і українське майбутнє. Тому буде справедливо й правильно, якщо ці подарунки на День міста ми зробимо для своїх захисників. Таких собі сталевих коней, на яких наші хлопці зможуть гнати цю нечисть, цю російську орду з української землі ще швидше і якісніше. Бо Богдан Хмельницький — на коні, а хлопці з ЗСУ — ще ні. Мусимо виправити це, — зазначив Симчишин. 

Як задонатити на "коней" для захисників дізнавайтеся за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Svitlana Sirghun

    Схаменіться.!!!   В країні війна!!! Не позортеся!!!
  • Oleg Sandula

    Проведіть ярмарок
  • ЧитачЧитачів

    А як же наказ голови ОВА про заборону масових заходів?

keyboard_arrow_up