У Хмельницькому відкрили меморіальну дошку на честь Дениса Монастирського

У Хмельницькому відкрили меморіальну дошку на честь Дениса Монастирського
  • Сьогодні він мав святкувати свій 43-ій день народження.
  • Він загинув в січні внаслідок падіння гелікоптера.

У Хмельницькому сьогодні, 12 червня, відбулося вшанування пам'яті про колишнього міністра МВС Дениса Монастирського. Організували його в рідному для нього університеті управління і права імені Леоніда Юзькова. Тут Він навчався та працював.

На честь Дениса Монастирського на стінах корпусу №1 університету відкрили меморіальну дошку. Будівля знаходиться на вулиці Героїв Майдану.

Відео дня

Нагадаємо, 18 січня Броварах на Київщині впав гвинтокрил. Трапилось це біля дитсадка і житлового будинку. Тоді загинуло 16 осіб, з них - двоє дітей. Серед трагічно загиблих було керівництво МВС, разом з міністром Денисом Монастирським. Також в катастрофі загинула 26-річна хмельничанка Тетяна Шутяк, яка працювала заступником керівника Патронатної служби МВС. Пізніше стало відомо, що вертоліт з Денисом Монастирським летів у гарячу точку на Харківщині. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (168)
  • Дмитрий Сушко

    Наче i не було такоi людини.!Як швидко все забули ! Дуже темна iсторiя з загибеллю Дениса.На яком этапi зараз слiдство - тиша !Дуже дивно .

    Leonid Kapelnikov reply Дмитрий Сушко

    Дмитрий Сушко все вирно Дима темна загадкова история
  • Татьяна Якименко

    Пришел загадочно один, ушел загадочно с компанией и молчок власти. Вот как власть отблагодарила.
  • Markiza Angelov

    КОМУ Ж ЦЕ ТАК СТРАШНО ЗАХОТИЛОСЯ ВИДПРАВИТИ ЙОГО У ТАКУ СТРАШЕННУ ВИЧНИСТЬ ВИД ЙОГО ДИТОЧОК, ВИД ДРУЖИНИ И ВИД МАМИ, ЯКА НЕ ТАК ДАВНО ПОХОРОНИЛА ЧОЛОВИКА ДЕНИСОВОГО БАТЬКА, ЯКИЙ БУВ ПРЕКРАСНОЮ ЛЮДИНОЮ 😢😢💙💛
  • Ольга Ващенко

    Вічна пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up