У Хмельницькому відкрили запис на видачу продуктових наборів. Як їх отримати?

У Хмельницькому відкрили запис на видачу продуктових наборів. Як їх отримати?
Фото Хмельницької міської ради
  • Отримати такі набори можуть непрацюючі літні люди та особи з інвалідністю. 

  • Вони мають мешкати в Хмельницькому або міській тергромаді. 

В обласному центрі роздають продуктові для малозабезпечених верств населення. Таку допомогу можуть отримати непрацюючі особи похилого віку та особи з інвалідністю.  За умови, що вони зареєстровані в місті Хмельницький, або в одному з 24-х сіл і селищ, які входять до складу міської територіальної громади, а дохід не перевищує двох прожиткових мінімумів. Про це повідомляють у міській раді. 

Що саме входить до  складу набору наразі не зазначають. Видаються такі набори за попереднім записом. Відсьогодні, 22 січня, міський терцентр соціального обслуговування розпочав запис на отримання продуктового набору у 2024 році. Для зручності працівники терцентру пропонують проводити запис на отримання набору двома способами. 

Записатися на отримання продуктового набору можна так:

Відео дня

До слова, можна також просканувати QR-код на зображенні:

Отримувачу слід мати з собою оригінал паспорта, ідентифікаційного коду, пенсійного посвідчення, довідки про доходи (для осіб похилого віку та з інвалідністю до 65 років), інших довідок (за необхідності). Додаткову консультацію можна отримати за телефонами: 0989669128, 63-23-37. 

Нагадаємо, торік у Хмельницькому видали більше 23 тисяч продуктових наборів. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Читач62

    Навіщо людям ходити за тими довідками про доходи, якщо в пенсійному всі дані є. Аби знущатися над тими самими інвалідами. Які доходи, мінімальна пенсія ось вам і дохід. Майте вже совість. Будьте людьми, а не варварами.
  • san.mlshff

    Цікаво, скільки грошей "відмиють" на цих наборах...
  • Віра Дідур

    А Городок чому не дає продукти пенсіонерам
  • Tereshenko

    Хочу звернутися до міської влади з проханням видавати абонементи на лікування зубів. Щоб людина мала змогу раз на рік безкоштовно хоч один зуб полікувати. Бо ціни на лікування зубів для простих людей непідйомні, купа людей навіть молодих, навіть з віщою освітою, не мають змогу звернутися до стоматолога і ходять беззубі. Послуги стоматолога стали недоступні простим людям. То було б добро щоб був такий абонемент, який оплочується за кошти бюджету, а вже людина з цим абонементом могла звернутись до  стоматолога якого сама собі обере. Дуже прошу, хоча б один зуб на рік. Бо біда з тими зубами, усі беззубі і старі і молоді.

    Якщо, наприклад, на місяць вдалося зо дві тисячі заробити, то і зуб полікувати так само коштує. То вже купуєш їжу, а зуб відкладаєш на потім. А потім знову грошей нема, і там залишаєшся взагалі без зуба.

keyboard_arrow_up