У Хмельницькому видали більше 23 тисяч продуктових наборів. Хто може їх отримати?

У Хмельницькому видали більше 23 тисяч продуктових наборів. Хто може їх отримати?
Тут і далі фото із ФБ-сторінки Олександра Симчишина
  • Цьогоріч запланували видати 26 тисяч таких наборів. 

  • Куди звертатися, якщо ви його не отримували?

Для хмельничан та мешканців міської територіальної громади в обласному центрі є можливість отримати безкоштовні продуктові набори. З початку року вже видали більше 23 100 таких наборів. А всього на 2023 рік запланували видати 26 000. Про це повідомив мер Хмельницького Олександр Симчишин. 

— Продовжуємо видавати продуктові набори людям, що опинилися у складних життєвих обставинах через похилий вік та інвалідність, дохід яких не перевищує 2-х прожиткових мінімумів для непрацездатних осіб, — написав міський голова. 

Отримати продуктовий набір мають право мешканці, які зареєстровані в місті Хмельницький, або в одному з 24-х сіл і селищ, які входять до складу міської територіальної громади. Що саме входить до  складу набору наразі не зазначають. 

Відео дня

Видаються такі набори за попереднім записом. При цьому отримувачу слід мати з собою оригінал паспорта, ідентифікаційного коду, пенсійного посвідчення, довідки про доходи (для осіб похилого віку та з інвалідністю до 65 років), інших довідок (за необхідності).

Особи, які не зверталися протягом 2023 року та потребують допомоги, можуть  звернутися в територіальний центр за адресою вул. Перемоги, 7А і записатися на отримання продуктового набору. Додаткову консультацію можна отримати за телефонами: 0989669128, 63-23-37. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач81

    Набори малозабезпеченим мають даваться кожен місяць. Як у США неграм. Україна стільки збіжжя експортує а продукти дає раз в рік Симчишин для власного піару. Як Черновецький гречку.

    Читач62 reply Читач81

    Не жирно?
  • Богдан Хмель

    Позор
  • Els McKoval

    На радянських плакатах таке ще бачив....радіють, що добре життя

keyboard_arrow_up