У Хмельницькому водія маршрутки звільнили за гонки на дорозі

У Хмельницькому водія маршрутки звільнили за гонки на дорозі
Водія мікроавтобусу, який їздить за маршрутом №35, звільнили з роботи після скарги пасажирки.

Хмельничанка залишила скаргу на водія на сайті газети "ВСІМ". 

- Я сідала у марштурку №35 і ледве не травмувалась, так как водій не помітив мене, адже вся його увага була прикута до автобусу №51. Водій (як тілкьи я заходила в маршрутку) зачинив двері. І почались перегони, такого я ще не бачила... І на зустрічну віїжджав, і машини зустрічні сигналили. а далі найгірше, замість того, щоб по Камянецькій до Філармонії спуститись по звичайному маршруту 9біля танку), водій поїхав дорогою повз інфекційну лікарню. Він не просто їхав по цій дорозі, а летів і все для того,щоб обігнати автобус, - написала читачка. 

Ми переправили скаргу до управління транспорту та зв"язку Хмельницької міської ради. І отримали відповідь.

Відео дня
> - Керівництвом Приватного малого підприємства «Купава», яке обслуговує вказаний маршрут, з водія мікроавтобуса взято пояснення, згідно якого, останній був змушений відхилитися від схеми маршруту та об’їхати по вул. Сковороди по причині великого скупчення транспорту (затору) по вул. Кам’янецькій. З власником транспортного засобу та водієм проведена особиста зустріч, на якій власника відсторонено від роботи на декілька днів, а водія, який був за кермом у день описаного інциденту – звільнено з роботи, - повідомив начальник управління Петро Кузьмін. - Крім того, з усіма власниками інших автобусів та водіями проведено профілактичну роботу та додатковий інструктаж щодо належного дотримання вимог чинного законодавства про автомобільний транспорт і недопущення подібних випадків в майбутньому.

Від редакції: Якщо ви стали свідком порушення Правил дорожнього руху водіями громадського транспорту, пишіть у коментарях, або ж на електронку [email protected].  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Anonymous

    маршрут №25а газель гос.номер вх 4405вс 18.04.в 10:00 водила настолько задымил салон. что мне человеку курящему было не по себе! а в салоне было 5 человек! было желание забить ему эту сигарету в глотку. помимо этого громко плюется в окно не смотря на встречный транспорт!просьба провести с этим трактористом проф.беседу о вреде курения так как в другой раз могу не удержаться и исполнить то чего желал выше по тексту!!
  • Anonymous

    Та шо правильно, Денисе, ти подумай, а якби він когось збив?? Його б посадили, то що, дружині і дітям від того легше б жилося? Хто б гроші заробляв? Його ж звільнили не за то, що він обігнав автобус, а за те, що порушив правила дорожднього руху.
  • Anonymous

    все він правильно робив....дизпаливо подорожчало вдвічі а проїзд на копійки....у нього дома сімья і діти....і їх потрібно одягати і кормити....тому і правильно зробив що обігнав автобус...адже автобус позбирав би усіх пасажирів...а додому до жінки без грошей краще не йти... Підтримую водія маршрутки!
  • Anonymous

    а ты че распизделся тут
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up