У Хмельницькому збирають меблі для переселенців: як долучитися

У Хмельницькому збирають меблі для переселенців: як долучитися
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Долучитися може кожен небайдужий.

  • Приймають будь-які меблі та килими. 

В обласному центрі розпочали збір меблів для внутрішніх переселенців. Доєднатися до ініціативи запрошують усіх небайдужих. В Офісі «Розумне довкілля Хмельницький» зазначають, що потрібно все: 

Усе зібране передадуть через благодійний фонд української греко-католицької церкви “Карітас Хмельницький” тим, хто найбільше потребує. Про це зазначають у міській раді. 

Ті, хто має змогу привезти меблі самостійно, можуть віддати їх до Центру управління відходами за адресою проспект Миру, 7. Там знаходиться міський полігон твердих побутових відходів. 

Відео дня
Фото Хмельницької міської ради

Кому потрібна допомога з вивозом меблів, слід зателефонувати до офісу «Розумне довкілля. Хмельницький» за номером: +3 096 838 4476, щоб спільно вирішити питання з логістикою.

Окрім меблів до Центру управління відходами хмельничани привозять непотрібну, але придатну до використання побутову техніку. Її також передають в користування внутрішньо переміщеним особам. Кажуть, уже передали десятки одиниць побутової техніки переселенцям. 

— Якщо у вас є меблі, справна побутова техніка або та, яка підлягає ремонту, то її можна привезти до Центру управління відходами, — додають в мерії. 

Що ще можна здати до Центру управління відходами:

В міській раді додають, усі ці види відходів можуть бути використані повторно, передані на переробку або безпечну утилізацію. 

Центр знаходиться на проспекті Миру, 7 (поблизу міського полігону). Працює щоденно з 8.00 до 19.00. Уточнити інформацію можна за номером +38 067 37 81 271. 

 

До слова, двічі на тиждень в Центрі приймає небезпечні відходи екобус. Він стоїть біля ТЦ “Дитячий світ”. Приймає відходи щоп’ятниці та щосуботи з 9.00 до 19.00. 

Що можна здати в екобус:

А ви здаєте меблі та техніку в Центр управління відходами чи просто викидаєте?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up