Побутову техніку з Центру управління відходами віддають в користування переселенцям

Побутову техніку з Центру управління відходами віддають в користування переселенцям
Фото зі сторінки Хмельницької міської ради
  • У мерії зазначають, що вона придатна до використання.
  • Як і куди здати побутову техніку якою не користуєтесь, дізнавайтеся далі. 

У Хмельницькому на постійній основі працює Центр управління побутових відходів. Туди можна здати практично абсолютно все, що зайве вдома або ж непридатне до користування. В тому числі й побутову техніку. 

В міській раді зазначають, до Центру управління відходами хмельничани привозять непотрібну, але придатну до використання побутову техніку. Її передають в користування внутрішньо переміщеним особам. Кажуть, уже передали десятки одиниць побутової техніки переселенцям. 

— Якщо у вас є меблі, справна побутова техніка або та, яка підлягає ремонту, то її можна привезти до Центру управління відходами, — додають в мерії. 

Відео дня

Що ще можна здати до Центру управління відходами:

В міській раді додають, усі ці види відходів можуть бути використані повторно, передані на переробку або безпечну утилізацію. 

Центр знаходиться на проспекті Миру, 7 (поблизу міського полігону). Працює щоденно з 8.00 до 19.00. Уточнити інформацію можна за номером +38 067 37 81 271. 

До слова, двічі на тиждень в Центрі приймає небезпечні відходи екобус. Він стоїть біля ТЦ “Дитячий світ”. Приймає відходи щоп’ятниці та щосуботи з 9.00 до 19.00. 

Що можна здати в екобус:

А ви здаєте небезпечні відходи чи просто викидаєте в домашній смітник?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up