У Хмельницькому жінка впала в ліфтову шахту (ВІДЕО)

У Хмельницькому жінка впала в ліфтову шахту (ВІДЕО)
Скрін з відео ДСНС
  • Жінка впала в шахту з 4 поверху. 

  • Коли рятувальники ї діставали, вона була без свідомості. 

  • Хмельничанку забрали до лікарні. 

У неділю, 6 листопада, в обласному центрі жінка впала в ліфтову шахту. Це трапилось в обідню пору. О 13.45 про інцидент повідомили до Служби порятунку. 

Це трапилось на вулиці Лікарняна. В управлінні з надзвичайних ситуацій повідомляють, що жінка, ймовірно, впала у ліфтову шахту з висоти 4-го поверху. 

Рятувальники відкрили двері ліфта на першому поверсі, де перебувала без свідомості, але з життєвими ознаками, травмована хмельничанка. Розуміючи, що під час падіння з висоти у постраждалої міг травмуватися хребет, надзвичайники кажуть — діяли максимально обережно. 

Відео дня

Під пильним наглядом медиків постраждалу дістали з ліфтової шахти та транспортували до карети швидкої. Причини та обставини події з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, цього тижня на перехресті вулиць Свободи та Прибузької легковик зіткнувся зі “швидкою”. Відомо, що порушником був водій на автомобілі “Acura”. Карета швидкої допомоги рухалась з увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом, коли її збив легковик. 

Момент зіткнення спостерігали десятки водіїв, від удару кросовера – швидка допомога перекинулася на перехресті. На момент зіткнення у кареті перебували: пацієнт, водій та медперсонал. Постраждали 5 осіб. Деталі читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Валентина Мендрик

    Хай спочиває з Богом,це моя односельчанка,, співчуття рідним.
  • Жанна Загурская

    Я так думаю. що аварійні відключення електроєнергіі. причинили збій в роботі ліфта.! Люди . будьте обережні.бо  ще буде немало наслідків рашистськоі агрессіі.!
  • Толік Костюк

    А ЖЕК що мае до ліфта?
  • Tatyana Afonchenko

    Це просто жах

keyboard_arrow_up