У Хмельницькому знову відкривають парк динозаврів: локація і ціни

У Хмельницькому знову відкривають парк динозаврів: локація і ціни
  • Востаннє парк динозаврів працював у Хмельницькому до повномасштабної війни. 
  • Цього разу він змінює локацію. Дізнавайтесь деталі.

Парк динозаврів у Хмельницькому працював у 2021 році. Тоді його розмістили у дендропарку “Поділля”, що на Виставці. Відкрили Динопарк 25 вересня і він мав пропрацювати до 31 жовтня. Та на прохання хмельничан виставку вирішили продовжити ще на тиждень. 

Ця локація вочевидь полюбилась хмельничанам, про що свідчать численні коментарі на сторінці Динопарку, де люди просили зробити виставку на постійній основі. 

Нагадаємо, у парку були розміщені понад 20 фігур динозаврів, які кліпали очима, рухались і гарчали, що і приваблювало увагу дітей. В парку тоді побували й журналісти vsim.ua. Детальніше пропонуємо пригадати у нашому фоторепортажі. 

Відео дня

Минуло майже два роки і з моменту повномасштабної війни динопарки працювали на постійній основі лише у кількох містах. Адже у Хмельницькому орендували територію лише на кілька місяців. 

Наразі парк динозаврів знову повертається до нашого міста. Цього разу організатори вирішили змінити локацію. Замість дендропарку його розмістять в парку Чекмана. Про це журналістці vsim.ua розповіла адміністратор Динопарку Марія Рокетська. Додамо також, що змінилась не лише локація, а й ціни і графік. Загалом вартість квитків зросла на 20-30 гривень. 

- На численні прохання відвідувачів розташували Динопарк у центральній частині міста. Запрошуємо перенестися у світ Юрського періоду, аби набратися позитивних емоцій, які нині потрібні кожному! Нова колекція більше 20 величезних роботизованих динозаврів, які ричать, рухаються, кліпають і навіть дихають, та додаткові тематичні розваги. Частину прибутку перераховуємо на підтримку ЗСУ, - каже Марія Рокетська. 

Отож, відкриття Динопарку відбудеться 12 серпня. Нова локація - центральна алея парку імені Чекмана.  Працюватиме парк динозаврів щоденно з 10:00 до 20:00.

Скільки коштує вхід?

Ціни за відвідування Динопарку змінились. Скільки коштує вхід?

  • для дорослих (від 12 років) - 150 гривень
  • для дітей (від 3 до 12 років) - 120 гривень
  • пільговий квиток - 100 гривень. 

Додамо, що пільги діють для пенсіонерів, ВПО, учасників війни та їх сімей, діток з багатодітних сімей. При вході необхідно пред’явити відповідні документи, шо підтверджують пільговий статус. 

Нагадаємо, два роки тому вхід для дорослих коштував 120 гривень, для дітей від 3 до 12 років потрібно було заплатити 100 гривень. Вхід для малечі до 3-х років, як і раніше - безкоштовний. 
Деталі можна дізнатись за номером: 095 171 20 75.  

Читайте також:

Інцидент з мавпою у Хмельницькому районі: що буде з твариною

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр

    В Польше город Любин похожий парк только ещё есть небольшой зоопарк и всё бесплатно.
  • Читач81

    Краще б цих динозаврів використали би як хибні цілі на війні.

    ЧитачЧитачів reply Читач81

    Ще можна попереду наступу пускати. Орк з бодуна таке б побачив - ніхто б його неназдогнав.

keyboard_arrow_up