У Хмельницькому зросте тариф на центральне водопостачання

У Хмельницькому зросте тариф на центральне водопостачання
Ілюстративне фото
  • У «Хмельницкводоканалі» обгрунтували підвищення тарифів.
  • Скільки коштуватимуть послуги водопостачання для хмельничан?

У Хмельницькому підтримали підвищення тарифів на воду. У приміщенні комунального підприємства «Хмельницькводоканал» провели громадські обговорення щодо тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення на 2022 рік. Підприємство обгрунтувало необхідність підняття тарифів. Пояснюють це періодичним зростанням вартості електроенергії, мінімального прожиткового рівня, опалення, вартості матеріалів. Про це повідомляють у пресслужбі МПК. Тому у  «Хмельницькводоканалі» звернулись до НКРЕКП з пропозицією встановлення наступного тарифу:

  • на централізоване водопостачання — 12,14 грн. за 1 куб.м. (без ПДВ);
  • на централізоване водовідведення — 12,50 грн. за 1 куб.м. (без ПДВ)

Протокол засідання можна переглянути за посиланням.  Його передадуть до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Viktor Nasinnyk

    В Києві ціни на воду не піднялись(21.75коп за куб), хоч прожитковий рівень куди вищий!
  • Василий Розуман

    Тижнями тенче : Бандери , старкон шосе Володимирська, Козацька не тарифи піднімати ,а гайки казнокрадам прикрутити!!!
  • Надежда Веремеенко

    Шановний пане мер, яке громадське слухання? Це ж просто фікція! Скільки можна знущатися над людьми? Ганьба!!!

    Адмін Адмін reply Надежда Веремеенко

    Клав на вас "шановний мер" з  прибором
  • Микола Павлюкевич

    Сьогодні по вулиці козацька..потрібно тарифи піднімати щоб компенсувати витоки води для підливу асфальт у.

    Надежда Соловей reply Микола Павлюкевич

    Микола Павлюкевич пора хмельничанам виходити на протести,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up