У Хмельницькому з'явилась база компаній, які працюють, коли немає світла

У Хмельницькому з'явилась база компаній, які працюють, коли немає світла
  • Відключення світла стали наслідком російських обстрілів інфраструктури.

  • Негативно це відбилося й на мешканцях нашого мирного міста: бо життя триває, і маємо, зокрема, працювати. А без світла робити це вкрай важко.

  • Розповідаємо, де шукати інформацію про те, які компанії мають резервне живлення і продовжують працювати під час відключень.

Онлайн-довідник ТОП 20 постійно оновлює для вас інформацію про компанії, які працюють навіть тоді, коли відбуваються планові або аварійні відключення світла. У довіднику такі компанії з позначкою «Має резервне живлення». Тому, якщо ви раптом знаєте якийсь заклад, який має генератор і працює тоді, коли по всьому місту немає світла — ви зможете самостійно про це повідомити команді ТОП 20.

А на початку даємо покрокову інструкцію про те, як знайти заклади, що працюють, коли тривають відключення електроенергії.

Інструкція для користувачів

Для початку пишемо у пошуковику пишемо необхідну нам категорію компанії. Наприклад, це «ресторани Хмельницького». Далі гортаємо сторінку нижче і натискаємо на посилання TOP 20.

Відео дня

В наступному вікні нам потрібно натиснути на кнопку «Топ 20 рекомендує».

У списку, що з’явився треба обрати пункт «Мають резервне живлення».

Компанії, що продовжують працювати під час відключень електроенергії мають відповідну відмітку в себе у профілі.

А як користувачу додати інформацію про заклад, як такий, що продовжує працювати під час відключень електроенергії?

Натискаємо на заклад в результатах пошуку.

На новій сторінці, під інформацією про адресу закладу, натискаємо на кнопку «Редагувати бізнес інформацію».

Як користувач ви можете запропонувати зміни. Вони з'являться після перевірки.

Інструкція для бізнесу 

А як власнику бізнесу відмітити свою компанію, як таку, що має резервне живлення? Зайдіть на картку своєї компанії та натисніть на кнопку «Редагувати бізнес інформацію».

Далі оберіть варіант «Вхід для власника» і варіант з емейлом або за номером телефону. Вхід відбувається за даними, які вказані на картці компанії.

При виборі входу через емейл вам надійде лист на пошту. Натисніть на кнопку «Переглянути статистику», щоб перейти на сторінку, де можна внести зміни, що ваша компанія має резервне живлення. 

При виборі входу через телефон вам надійде смс на номер телефону, який потрібно ввести на сайті. Після цього оновиться сторінка, де можна побачити, що компанія має резервне живлення і може працювати, якщо триває відключення електроенергії.

Натисніть на кнопку «надіслати», а також напишіть про те, що ваша компанія має резервне живлення на пошту [email protected]. Оновлена інформація з’явиться одразу після модерації.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Maria Ferreira

    Ucrânia muito bem (Organizada)  não vejo um lamento do seu Povo,e soldados sempre optimistas apesar de tudo,ainda brincam com três gatinhos debaixo das camisolas beijinhos muito carinho 😘 felicidades do ♥️🙏🇵🇹🇺🇦☮️🌠🌠🌠💖🌠🌅🌅♥️

    ЧитачЧитачів reply Maria Ferreira

    E muitas felicidades para você! Glória à Ucrânia!
  • ЧитачЧитачів

    Добре що кабаки мають генератори.

keyboard_arrow_up