У Кам’янці на День міста спекли велетенський пиріг

У Кам’янці на День міста спекли велетенський пиріг
Кам’янчани спекли малай за давнім подільським рецептом у вигляді сонця – символу древнього Кам’янця. Розмір гостинця- 2,40 на 2,40 метри.

Для того, щоб спекти малай  кулінари використали 40 кілограмів пшеничного борошна, 20 - кукурудзяного, 2 ящики яєць та 5 кілограмів крохмалю.
Також пригощали всіх охочих смачним узваром. Про це інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Крім того, упродовж всіх днів святкувань чотирнадцять повітряних куль взяли у полон кам’янецький небосхил, вражаючи тих, хто вирішив вперше  оглянути місто з висоти пташиного польоту.
Вперше в рамках святкування Дня міста, відбувся IV етап Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів "Country-Cross Кам’янець-Подільський”. На околицях села Колибаївки ще зовсім юні та вже досвідчені квадроциклісти боролися за звання найкращих. Загалом близько п’ятдесяти екіпажів з усіх куточків України приїхали підкоряти подільську трасу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up